.jpg
0
0
0
s2smodern

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ:

«Όσον αφορά τη δολοφονία του Κωνσταντίνου, περιμένουμε την Ελληνική δικαιοσύνη να αποφανθεί και μετά θα «επισκεφτούμε» την Βόρεια Ήπειρο»

Η Αλβανία ήταν ένα τεχνικό κράτος με ημερομηνία λήξης. Όλοι γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών πολέμων, Ιταλία και Αυστροουγγαρία έκαναν τα πάντα για να δημιουργήσουν (και δημιούργησαν) το αλβανικό κράτος, σε βάρος της Σερβίας στον βορρά (για να αποκοπεί η κάθοδο των Ρώσων στο Αιγαίο) και της Ελλάδας στο νότο (για να αναχαιτιστεί η δημιουργία της Μεγάλης Ελλάδας, ο μέγας φόβος των Ιταλών τότε). Ο 19ος αιώνας, βρήκε τους Αλβανούς ως έναν από τους πλέον καθυστερημένους και απομονωμένους λαούς της Ευρώπης.

Ήταν αποκομμένοι και χωρίς επαφές με τον υπόλοιπο κόσμο (π.χ πριν τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, σε ολόκληρη περιοχή της Miredita, μόνο τρεις άνθρωποι μπορούσαν να γράφουν και να διαβάζουν σε συνολικό πληθυσμό 18.000). Βγαίνοντας από την απομόνωση, έπρεπε να παρουσιάσουν Ιστορία και ταυτότητα, έτσι άρχισαν την προπαγάνδα. Διατυμπάνιζαν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Πύρρος ήταν Αλβανοί, η Θέτις (μητέρα του Αχιλλέα) πήρε το όνομά της από το det (θάλασσα), η θεά Ήρα από το ere (άνεμος), ο Δευκαλίων από το dhe Ka lene (αυτός που άφησε τη Γη), ενώ ο Cekrezi αναφέρεται στον "Αλβανό Δία (!), του οποίου η ανάμνηση επιβιώνει ακόμα και σήμερα με την ονομασία του θεού ως Zot από τους σύγχρονους Αλβανούς"… Θεωρώντας ότι έπιασε τόπο η προπαγάνδα, άρχισαν τον Αλβανικό Μεγαλοϊδεατισμό.

Οι μαθητές στα αλβανικά σχολεία, μαθαίνουν πλέον ότι αποτελούν αλβανικά εδάφη, ολόκληρη η Ήπειρος μέχρι την Πρέβεζα, αλλά και η Φλώρινα, η Καστοριά και τα Γρεβενά, το μεγαλύτερο μέρος της FYROM (Τέτοβο, Σκόπια, Κουμάνοβο), η νότια Σερβία και τμήμα του Μαυροβουνίου! Η περιοχή των Βαλκανίων έχει υποφέρει από εθνικισμούς και μεγαλοϊδεατισμούς, είναι μια περιοχή που έχει στιγματιστεί από αιματηρές συγκρούσεις εθνομειονοτικών πληθυσμών και η αναβίωσή τους, απειλεί την σταθερότητα και την Ειρήνη. Είναι προφανές ότι κάποιοι (ξέρετε ποιοι…) συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτό το τεχνικό Κράτος για τα δικά τους σχέδια. Υπολογίζουν όμως χωρίς τους «φύλακες».

Συμπέρασμα!

Η ειρήνη και η σταθερότητα στα Βαλκάνια είναι πάνω από όλα και προϋποθέτει ένα και μόνο ένα πράγμα: Κανείς να μην επιτρέψει τη δημιουργία «Μεγάλης Αλβανίας». Αλλά και κάτι ακόμα. Να κοπεί από την ρίζα ο Αλβανικός εθνικισμός και μεγαλοϊδεατισμός που πλέον διατίθεται ως όπλο, στα χέρια του μουσουλμανικού τόξου και των εχθρών των λαών των Βαλκανίων. Αυτός δολοφόνησε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, αυτόν προστατεύει η Αλβανική Κυβέρνηση, αυτόν ενθαρρύνει με την αδράνειά της η Ελληνική Κυβέρνηση.

Γνωρίζετε τις τακτικές μας, δεν μας ενδιαφέρει η δημοσιότητα και δεν αφήνουμε ΠΟΤΕ ίχνη. Κανείς Αλβανός στην Ελλάδα (και όχι μόνο) που θα πρεσβεύει και θα «οδηγείται» από εθνικιστικά ένστικτα, δεν θα πρέπει να κοιμάται και να νιώθει ασφαλής. Όσον αφορά τη δολοφονία του Κωνσταντίνου, περιμένουμε την Ελληνική δικαιοσύνη να αποφανθεί και μετά θα «επισκεφτούμε» την Βόρεια Ήπειρο.

Θυμάστε την τελευταία φορά που ήρθαμε με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τι πάθατε;

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

(Α.Τ.Α.Κ.)e-genius.gr ...intelligent web software