x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ελεύθερη Ώρα

Τραγική η αποτυχία των πολιτικών να στηρίξουν τη χώρα και το Έθνος!

Μηδενικό αποτέλεσμα στο δημογραφικό,

στην οικονομία και στα εθνικά θέματα!!!

Πέρα από τις μεγαλοστομίες και τις υπερβολές και κάνοντας μια αυστηρή κριτική στα πεπραγμένα των τελευταίων ετών, καταλήγουμε στο δραματικό συμπέρασμα, ότι οι πολιτικοί απέτυχαν οικτρά, σε τρεις βασικούς τομείς για να στηρίξουν το ελληνικό κράτος και ευρύτερα το Έθνος. Απέτυχαν δηλαδή στην υπαρξιακή ανάγκη να παραμείνει το κράτος ελληνικό, απέτυχαν στην οικονομία και απέτυχαν στην εξωτερική πολιτική και τα λεγόμενα εθνικά θέματα! Το αν είχαν ευκαιριακές επιτυχίες κατά καιρούς στη διαχείριση των προβλημάτων και της πρακτικής καθημερινότητας, δεν αλλάζει την σκληρή αλήθεια της αποτυχίας τους, όσο κι αν θέλουμε να αναγνωρίσουμε τις καλές τους προθέσεις - αν είχαν και έχουν βέβαια.

Με επίσημο τρόπο που δεν δέχεται καμία αμφισβήτηση, η χώρα σήμερα είναι χρεωμένη με 400 δισεκατομμύρια δημόσιο χρέος που μαζί με το ιδιωτικό και ανεξόφλητα ομόλογα ξεπερνάει το 1 τρις!!! Ο εθνικός πλούτος και η περιουσία του κράτους είναι υποθηκευμένη για 100 χρόνια, ενώ δεν έχουμε πλέον εθνική κυριαρχία! Ταυτόχρονα τα μεγάλα λιμάνια και αεροδρόμια ελέγχονται από ξένους. Οι τράπεζες και οι μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμοί έχουν περιέλθει σε ξένους και εγχώριους ολιγάρχες, ενώ ολόκληρη η επικράτεια κατέστη μια απέραντη αμερικανική στρατιωτική βάση! Επιστέγασμα όλων αυτών των εθνικών και οικονομικών αποτυχιών είναι η δραματική ομολογία του Πρωθυπουργού, χθες, ότι το 2030 ο πληθυσμός της χώρας θα είναι μικρότερος από 9 εκατομμύρια!!! Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει όλα αυτά τα στοιχεία; Και ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι δήθεν κατηγορούμε τους πολιτικούς και το σύστημα; Διαφωνείτε εσείς που με διαβάζετε και μ’ εμπιστεύεστε;

Ο ελληνικός λαός όλα αυτά τα χρόνια παραμυθιάστηκε με συνθήματα και ιδέες κομμάτων και πολιτικών που ήταν ψεύτικα ή απαραδέκτως αληθινά και ταυτόχρονα ταπεινωτικά:

Ο Κων. Καραμανλής μας έβαλε στην ΕΟΚ, για να γίνουμε άνθρωποι, ενώ η Κύπρος γι’ αυτόν ήταν μακριά! Έβγαλε τη χώρα από το ΝΑΤΟ, δωρίζοντας ουσιαστικά στην Τουρκία τα στρατηγεία και το μισό Αιγαίο, μετά τον 25ο Μεσημβρινό και δεχόμενος την απαγόρευση μονομερών ενεργειών, δηλαδή όχι εκμετάλλευση των πετρελαίων του…

Ο Ανδρέας Παπανδρέου προφήτευσε πως ή θα τιθασεύσουμε το δημόσιο χρέος ή το χρέος αυτό θα μας φάει, αλλά δεν απέφυγε τον υπέρμετρο δανεισμό. Δεν διεκδίκησε τίποτε, τάχθηκε στην ιδεοληψία «μη πόλεμος» και έβαλε το Κυπριακό στο ράφι.

Ο Κώστας Σημίτης αναγνώρισε τουρκικά συμφέροντα και γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. Έβαλε τέρμα επισήμως στην εθνική ολοκλήρωση. Μας ενέταξε με «απάτη» στην ευρωζώνη και ληστρική ισοτιμία στο κοινό νόμισμα 1:345 και αναγνώρισε στο Ελσίνκι την τουρκική κρατική οντότητα βάζοντας το μισό νησί στην ΕΕ. Λεηλάτησε το δημόσιο χρήμα με το Χρηματιστήριο, αναδειχθείς σύμφωνα με τον Κώστα Καραμανλή αρχιερέας της διαφθοράς και περιφρόνησε 3.500.000 αιτήσεις πολιτών που ζητούσαν δημοψήφισμα για τις ταυτότητες.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν κατάφερε μεγάλες τομές, απέτυχε στο Μακεδονικό θέμα και συνέπραξε με τον Σαμαρά ηθελημένα ή αθέλητα στην απώλεια της Μακεδονίας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, που εκδιώχθηκε ταπεινωτικά στις Κάννες από τον Σαρκοζί ως ψυχοπαθής μαλάκας, κατόρθωσε να ματαιώσει τον αγωγό Μπουργκάς (Πύργου) -Αλεξανδρούπολης, να συμπράξει με το Ισραήλ σε στρατηγική συμμαχία και να βάλει με δόλο τη χώρα στο ΔΝΤ και στα Μνημόνια που για δέκα χρόνια πληρώσαμε ακριβά!

Ο Κώστας Καραμανλής απέτυχε να εφαρμόσει το όποιο θετικό του πρόγραμμα ,μοιράζοντας την εξουσία στο Ρουσόπουλο και τους λοιπούς, δραπετεύοντας (ή κυνηγημένος από ξένες δυνάμεις) των ευθυνών και παραδίδοντας την εξουσία!

Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο πολιτικός εκείνος που δίχασε τη Ν.Δ. χάρισε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια και κάνοντας κωλοτούμπα σε ό,τι διακήρυσσε στο Ζάππειο, προσκύνησε τη Μέρκελ… «ως ουδείς αναμάρτητος» και μαζί με τον Βαγγέλη Βενιζέλο λεηλάτησαν τα αποθεματικά των ταμείων και εξαφάνισαν τους μισθούς και τις συντάξεις!

Ο Αλέξης Τσίπρας για να μας βγάλει από τα μνημόνια έκανε αφαίμαξη κάθε οικονομίας μας, καθυστέρησε την έξοδο από αυτά και παρέδωσε τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς με τη συμφωνία των Πρεσπών!

Και φτάνουμε σήμερα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος στα τρία αυτά χρόνια συμπληρώνοντας την κατεδάφιση των προκατόχων του, ταπείνωσε την Ορθοδοξία και την Εκκλησία, αφαίρεσε ανθρώπινα δικαιώματα, περιόρισε την ελευθεροτυπία, κλόνισε το θεσμό της οικογένειας με τους ΛΟΑΤΚΙ+ ξεπούλησε ό,τι απέμεινε και μας οδήγησε στην ένδεια και στην ακρίβεια της ζωής! Ταυτόχρονα παρέδωσε στις ΗΠΑ 10 βάσεις σε όλη τη χώρα, μας έβαλε στη λίστα των εχθρικών χωρών απέναντι στη Ρωσία καθιστώντας την Ελλάδα εμπόλεμη, δέχθηκε τον βιασμό της ΑΟΖ Κύπρου - Ελλάδας, χάρισε θαλάσσιες εκτάσεις και επήρεια νησιών σε Ιταλία και Αίγυπτο και βρίσκεται σήμερα ένα βήμα πριν από τη σύρραξη με την Τουρκία!

Προσπάθησα να τα γράψω λακωνικά χωρίς φιουριτούρες και υπερβολές για να στηρίξω το λογικό μου συμπέρασμα, ότι: Χάσαμε στα εθνικά, οικονομικά και υπαρξιακά θέματα του Έθνους. Έχει κανείς αντίρρηση;e-genius.gr ...intelligent web software