x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ελεύθερη Ώρα

Κορωνοϊός και πίθηκοι…

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Η πρόσφατη επίσκεψη στην Αθήνα τού πιο γνωστού επικίνδυνου ολετήρα τής εποχής μας, πέρασε στην τηλεοπτική ειδησεογραφία, σαν… κοσμικό κουτσομπολιό! Μιλάμε γι’ αυτόν τον «διάσημο επιστήμονα» δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέϊτς, που αιφνιδίως τον κατέλαβε νοσταλγία για την χώρα μας, και ήλθε εδώ με την σωματοφυλακή του… Είναι ο άνθρωπος που με διαλέξεις του σε αμερικανικά πανεπιστήμια, αρκετό διάστημα προτού μας προκύψει η αιφνίδια εισβολή τής κατάρας τού κορωνοϊού, είχε «προβλέψει» το τι θα ακολουθούσε. Μιλούσε για «νέο τρόπο ζωής», ότι ήταν ανάγκη να μειωθεί ο πληθυσμός της Γης, και – φυσικά – εμφανιζόταν ως υπέρμαχος τής αισχρής παγκοσμιοποίησης.

Τώρα, προφήτεψε ότι από την προσεχή σεζόν, θα προκύψει νέα πανδημία, γι’ αυτό να είμαστε έτοιμοι να αποδεχθούμε καινούργια εμβόλια φαρμακοβιομηχανιών, που έχουν θησαυρίσει με την πανδημία. Πολλά έχουν γραφεί για τον Γκέϊτς και την σύζυγό του Μελίντα (επήραν διαζύγιο μάς είπαν) και μάλιστα η «Ελεύθερη Ώρα» είναι η μόνη εφημερίδα που εγκαίρως και συχνά επεσήμανε την περίεργη «δραστηριότητα» αυτού του κυρίου.

Αυτή η εκστρατεία τρομοκρατίας με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, που καταπάτησε, όχι μόνο τα ατομικά και δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών, αλλά ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα, πηγάζει από σκοτεινά κέντρα. Δεν είναι τυχαίο, το γεγονός ότι όσοι αληθινοί επιστήμονες θέλησαν να διατυπώσουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με την ιστορία του COVID, αυτά τα «κέντρα», βάλθηκαν να τους διακωμωδήσουν, να μην τους παρέχουν άμβωνα για να μιλήσουν και κάποιους τους εξαφάνισαν. Δεν πέρασε απαρατήρητη η προσπάθεια να απαγορευτεί η αντίρρηση πάνω στις «επίσημες» θέσεις περί πανδημίας και μέτρων.  Πνευμονολόγοι  - τηλεοπτικοί μαϊντανοί, καθημερινά ασκούσαν την προπαγάνδα τους, ενώ «αντιρρησίες» γιατροί, απολύθηκαν τελείως παράνομα με φασιστική νοοτροπία. Διότι, ο νέος φασισμός της εποχής μας, έχει… ιατρικό μανδύα…

Όλα αυτά, εκ πρώτης όψεως, μοιάζουν με μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας. Κι όμως, είναι φρικιαστική πραγματικότητα. Ακούστηκαν διάφορα για τον χώρο από τον οποίο κατασκευάσθηκε η πανδημία. Περιέργως, μία συσκότιση εκάλυψε τις απορίες. Δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός, ότι κανείς πρωθυπουργός, καμία εξουσία, κανένας επιστημονικός φορέας, δεν ζήτησε να γίνει γνωστό, το ΠΟΥ, ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ κατασκεύασαν τον COVID. Αλλά και την αιτία. Τι επιδιώκεται με τον κορωνοϊό; Τι επετεύχθη, λοιπόν, με τον COVID; Άλλαξε, χωρίς δυνατότητα αντιστάσεως, ο μέχρι τώρα τρόπος ζωής των ανθρώπων. Έκλειναν τους πολίτες όχι σε κρατητήρια, αλλά μέσα στα σπίτια τους, για… «το καλό τους»! Έκλεισαν εργασίες και απολύθηκαν χιλιάδες εργαζόμενοι για  λόγους… «υγείας». Κατηργήθη το Εργατικό Δίκαιο. Διαφοροποιήθηκε ο τρόπος λειτουργίας δεκάδων υπηρεσιών, σε βάρος των πολιτών. Απαγορεύθηκαν μετακινήσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με πρόφαση το «καλό» μας!

Η τηλεοπτική προπαγάνδα με τα γνωστά τηλεοπτικά «παπαγαλάκια», οργίασε. Σιωπηρά, η ελευθερία της έκφρασης και της γνώμης, καταργήθηκε. Όποιος είχε διαφορετικές απόψεις περί πανδημίας και εμβολιασμών, είτε δεν έβρισκε τηλεοπτικό άμβωνα για να ακουστεί, είτε τον χλεύαζαν, είτε τον εδίωκαν δικαστικά για… «διασπορά ψευδών ειδήσεων»! Η «γραμμή’ εκπορεύεται από το Μέγαρο Μαξίμου. Αλλά και κανένα αντιπολιτευτικό κόμμα, απ’ αυτά που κόπτονται για «δημοκρατικά δικαιώματα», για το «δίκαιο τού εργάτη», κλπ., δεν άνοιξε το στόμα του. Κόμματα που κραδαίνουν τις ταμπέλες για τα «δικαιώματα τού πολίτη» και για το «στυγνό κεφάλαιο» δεν ευαισθητοποιήθηκαν να ζητήσουν τον λόγο για τον «ιατρικό φασισμό» και για την αυθαιρεσία των προστίμων. Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, κατάπιαν την γλώσσα τους γι’ αυτά τα θέματα.

Πίσω από τα εμβόλια όμως, υπάρχουν και τα μυθώδη κέρδη κάποιων εταιρειών. Πού είναι η καρικατούρα της «Αριστεράς» να μιλήσει γι’ αυτήν την πλευρά του διεθνούς καπιταλισμού; Άφαντη! Καληνύχτα θείε Λένιν! Εσύ τουλάχιστον πρόλαβες κι έφυγες νωρίς!... Σιγά – σιγά, οι διάφοροι «αρμόδιοι» διεπίστωσαν ότι το πράγμα είχε παραγίνει με τις διάφορες απαγορεύσεις. Η αγανάκτηση του κόσμου, είχε ξεχειλίσει. Μπορούσαν να εμφανιστούν απρόοπτες αντιδράσεις. Ήλθε και το καλοκαίρι και έχουμε ανάγκη από τον τουρισμό. Έτσι, οι «αρμόδιοι» και διάφοροι πνευμονολόγοι σιτιζόμενοι στο Μέγαρο Μαξίμου, αποφάνθηκαν, ότι ο κορωνοϊός έχει ανάγκη από… «διακοπές» και χαλάρωσαν τα μέτρα!
Προειδοποίησαν πάντως, με κάθε «επιστημονικό κύρος», ότι το φθινόπωρο ο COVID θα επανακάμψει από τον παραθερισμό του, και τότε θα μας ξαναμαντρώσουν στις φυλακές, δηλαδή στα σπίτια μας, και θα βάλουν σε ενέργεια όλες τις αυθαίρετες απαγορεύσεις. Όμως, ο κορωνοϊός δεν πείθει πλέον, και έπρεπε να υπάρξει κάτι πιο φρικιαστικό. Έτσι, βρήκαμε τους… πιθήκους! Μέχρι τώρα, τα καημένα τα ζώα πίθηκοι και μαϊμούδες, έμεναν σκαρφαλωμένα στα δέντρα της ζούγκλας. Τα κατέβασαν λοιπόν και έβαλαν τους πιθήκους μέσα στην πολιτική να ενισχύσουν αυτούς που… «πιθηκίζουν» με τις εντολές που φθάνουν απ’ έξω… Έδωσαν στην δημοσιότητα φρικιαστικές φωτογραφίες για να τρομοκρατήσουν το κοινό. Για να έχουν υπ’ όψιν τους, πως θα παραμορφωθούν, εάν δεν υπακούσουν οι πολίτες στα νέα μέτρα που θα μας πλασάρουν την προσεχή σεζόν.  Τώρα μας προϊδεάζουν επειδή είναι η αρχή του καλοκαιριού. Αλλά μετά τον Αύγουστο, οι πίθηκοι θα εξορμήσουν στις πόλεις και θα αναλάβουν δράση.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, εάν θα επιστρατευθούν και άλλα ζώα από την Αφρική, όπως λιοντάρια ή τίγρεις. Προς το παρόν περιμένουμε τους πιθήκους και καινούργια εμβόλια, που θα κάνουν κάποιες εταιρείες να τρίβουν τα χέρια τους. Έχουμε τον Μπουρλά με την «Πφάϊζερ». Τώρα προέκυψε ο δόκτωρ Φάουτσι με δικό του «μοναδικό» εμβόλιο. Ο Φάουτσι χρηματοδότησε την έρευνα τής BAVARIAN NORDIC με 171.000.000 δολάρια. Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο δόκτωρ. Χρηματοδοτεί και άλλες εταιρείες. Η επιχείρηση βιοτρομοκρατία προχωρεί. Η παγκόσμια Βιοπολιτική, έχει στην υπηρεσία της το ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέϊτς. Κι αυτό, λέει πολλά. Θα πρέπει όμως κάποτε να φωτιστεί όλη αυτή η ιστορία, Γκραν Γκινιόλ.

Αυτό το αίσχος, δεν γίνεται να συνεχιστεί επ’ άπειρον. Και κάτι ακόμα που αποκρύπτεται: Το παγκόσμιο κύμα ανεξέλεγκτης βίας και εγκληματικότητας, δεν είναι άσχετο από τους νέους «κανόνες ζωής». Είναι μία άλλη παράμετρος, που θα χρειαστεί να την αναλύσουμε σε άλλο άρθρο…

Γιώργος Λεονταρίτηςe-genius.gr ...intelligent web software