x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αχιλλέας Μπέος: “Ο Θεός φταίει για την κατάσταση που το είχε κρυμμένο τόσο νερό”

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Βόλο μετά το νέο χτύπημα από την κακοκαιρία Elias το βράδυ της Τετάρτης μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος.

«Τι καλημέρα ρε παιδιά μας δουλεύετε;» είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που τον καλημέρισε. «Εδώ είναι θλίψη, θλίβομαι δεν έχω δύναμη να μιλήσω, είναι μια κατάσταση που δεν μπορώ να σας την περιγράψω» συνέχισε ο Α.Μπέος.

Περιγράφοντας τι έζησε ο Βόλος το βράδυ της Τετάρτης είπε ότι «κινδύνευσαν ζωές, κόσμος απεγκλωβίστηκε. Έμεινε και το δικό μου αυτοκίνητο, παραλίγο να με παρασύρει το ρεύμα, ήρθε φορτωτής και με πήρε».

Όσον αφορά την ηλεκτροδότηση είπε ότι «το 70%-80% του Βόλου δεν έχει ρεύμα ενώ πάλι δημιουργήθηκε πρόβλημα με το νερό».

Θέλοντας, δε, να δείξει το «βάρος» που σηκώνουν εργαζόμενοι του δήμου είπε ότι «μου λένε “δήμαρχε όσο και να σε εκτιμάμε πόσο να δουλέψουμε”. 20 ημέρες δουλεύουν διπλοβάρδιες οι χειριστές των βαρέων μηχανημάτων».

Ο Αχιλλέας Μπέος συνέχισε: «Πού το το είχε αυτό κρυμμένο ο Θεός τόσα χρόνια; Μιλάμε για εκατομμύρια τόνους νερού και λάσπη»

Όταν, όμως, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ παρατήρησε ότι το πρόβλημα ξεκίνησε από την υπερχείλιση του Κραυσίδωνα, ο Αχιλλέας Μπέος ενοχλήθηκε και απάντησε «κάποιος φταίει, δεν με αφήνετε ρε παιδιά. Μιλάμε για την καταστροφή του Νώε. Λίμνη έγινε ο Βόλος. Σας έδωσα μια εικόνα, αν θέλετε να βρείτε κάποιον που φταίει, φταίει ο Μπέος, τι να σας πω».
Ο δήμαρχος Βόλου κατέληξε: «Πολύ άσχημη η κατάσταση ενώ είχαμε αρχίσει να βρισκόμαστε στα πόδια μας μετά από 21 ημέρες, ήρθε μια καταστροφή χειρότερη από την προηγούμενη»

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software