x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κελέτσης για Παγασητικό: Σε καμία περίπτωση δεν τίθεται ζήτημα καταλληλότητας των νερών για αλίευση

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Σε καμία περίπτωση δεν τίθεται ζήτημα καταλληλότητας των νερών του Παγασητικού για αλίευση» τόνισε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Κελέτσης.

Πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα από την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Μαρία Κεφάλα, τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Κελέτση, τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιο για θέματα Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής, Χρήστο Τριαντόπουλο και τον αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννη Αρτοποιό.

«Το πρόβλημα στην περιοχή είναι ότι οι αλιείς αντιμετωπίζουν εμπόδια στο να χρησιμοποιήσουν εργαλεία και εξαρτήματα για την αλίευση στην περιοχή, λόγω φερτών υλικών -δέντρα και ξύλα- που εμποδίζουν τη δραστηριότητα, πάντως σε καμία περίπτωση δεν τίθεται ζητημα καταλληλότητας των νερών» ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων .

 

Παράλληλα, δήλωσε ότι εξεταζονται όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την στήριξή τους.

Μαρία Κεφάλα: Κύμα ανθρωπιάς και εθελοντισμού στη Θεσσαλία
Το κύμα ανθρωπιάς και εθελοντισμού ανέδειξε η υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Μαρία Κεφάλα κατά την ενημέρωση. Επικαλούμενη τον ιερά από τη Γιάννουλη, είπε «δεν πλημμυρίσαμε μόνο από το νερό, πλημμυρίσαμε κι από ανθρωπιά».

Διαμήνυσε πως η Θεσσαλία έχει και θα έχει την προσοχή που χρειάζεται από την κυβέρνηση και «Πολιτεία και κοινωνία θα ξεπεράσουμε μαζί αυτή την πρωτοφανή δοκιμασία».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software