Ο "Αντίχριστος" θα γεννηθεί στην Ελλάδα και θα είναι παιδί λαθρομετανάστη!!!

time cover

Αφιερωμένο -λέει- στο προσφυγικό είναι το εξώφυλλο του περιοδικού ΤΙΜΕ για το επετειακό τεύχος του 2017, το οποίο και θα κυκλοφορήσει στις 26 Δεκεμβρίου.

Το περιοδικό -λέει- θα κυκλοφορήσει με τέσσερα εναλλακτικά εξώφυλλα τα οποία θα απεικονίζουν βρέφη προσφύγων που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Παρατήρηση πρώτη: Το περιοδικό εκδίδεται από την εταιρεία Time Warner Inc. που είναι ο δεύτερος κολοσσός των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Gerald Levin, είναι Εβραίος.

Παρατήρηση δεύτερη: Προσέξτε παρακαλώ στο κεφαλάκι του μωρού, πόσο έντεχνα οι δημιουργοί του εξωφύλλου εμφανίζουν το "Μ" σαν να είναι "κέρατα διαβόλου"! Λες κι αυτό το μωρό είναι κυριολεκτικά ο "αντίχριστος", ο οποίος γεννήθηκε στην Ελλάδα!!!

Παρατήρηση τρίτη: Ο Τσίπρας φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Μέρκελ να "κρατήσει" η Ελλάδα τους λαθρομετανάστες στα νησιά με αντάλλαγμα το κλείσιμο της αξιολόγησης και την παράταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τουλάχιστον μέχρι τις γερμανικές εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2017.

Παρατήρηση τέταρτη: Τόση προδοσία πώς να την αντέξει ο τόπος ρε αδέλφια;

Του Γιώργου Μιχαλόπουλου

 

Διαφημιση

Ενδιαφέρεστε να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας ή στην εφημερίδα μας;Πατήστε Εδώ!

Συνδεθειτε μαζι μας

Επιλέξτε παραπάτω το δίκτυο που σας ενδιαφέρει.

Κατηγοριες

Βρίσκεστε εδώ: Home Το Πρώτο Θέμα ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΠΑΡΤΙ ΟΡΓΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ!