x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ισραήλ: Επέστρεψαν οι πρώτοι Έλληνες που βρίσκονταν στη χώρα – «Ακούσαμε πυροβολισμούς – Ήταν δραματικές στιγμές»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Έφτασαν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” τα ξημερώματα της Δευτέρας οι πρώτοι Έλληνες που βρίσκονταν στο Ισραήλ, όταν ξέσπασε ο πόλεμος με τις επιθέσεις της Χαμάς στη Γάζα.

Όλοι δήλωσαν ανακουφισμένοι που επέστρεψαν στην Ελλάδα και περιέγραψαν τις στιγμές που έζησαν στο Ισραήλ από το Σάββατο (07.10.2023), όταν άρχισε τις επιθέσεις η Χαμάς.

 

“Ήταν δραματικές στιγμές. Παρακολουθούσαμε από το ίντερνετ τις εξελίξεις. Στο αεροδρόμιο, σήμερα, φαίνονταν πιο ομαλά τα πράγματα”, ανέφερε ένας από τους Έλληνες που επέστρεψαν.

 

“Καθώς πηγαίναμε για τα προσκυνήματα, μας ενημέρωσε ο αρχηγός του γκρουπ τι συμβαίνει και ότι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί”, είπε μία ηλικιωμένη γυναίκα.

“Μέναμε στη Βηθλεέμ. Χθες πήγαμε στην Ιεριχώ γιατί θεωρήθηκε ότι εκεί είναι πιο ασφαλές. Πήραμε εντολή σήμερα το πρωί. Γυρίσαμε εκεί που μένανε και το μεσημέρι άρον άρον μας πήγαν στο αεροδρόμιο. Είδαμε οδοφράγματα και πολύ κόσμο στα stop που έχουν για να ελέγχουν οι Ισραηλινοί. Η κατάσταση είναι δύσκολη εκεί. Ακούσαμε χθες πυροβολισμούς… Όλοι ανησυχήσαμε. Βοήθησαν η πρεσβεία και ο αρχηγός μας για να γυρίσουμε πίσω”, περιέγραψε ένας άλλος Έλληνας.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software