x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ελεύθερη Ώρα

ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, μετά τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο θρίαμβος της Νέας Δημοκρατίας, με ποσοστό 41%, η πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ, που έλαβε μόλις το 20% των ψήφων και η επάνοδος του ΠΑΣΟΚ στα διψήφια ποσοστά μετά το 11,5% που κατήγαγε, αποδεικνύουν με σαφήνεια, ότι ο διπολισμός που συνεκροτείτο από τη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ και συνετηρείτο τα τελευταία 11 έτη, ευρίσκεται πλέον στην αρχή του τέλους. Παρά τη νίκη της Ν.Δ., δεν κατέστη δυνατόν να επιτευχθεί αυτοδυναμία ένεκα του εφαρμοζόμενου εκλογικού νόμου της απλής αναλογικής που εθεσπίσθη από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα το πρώτο κόμμα να καταλάβει μόλις 146 έδρες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ως εκ τούτου, οι πολιτικοί αρχηγοί των τριών πρώτων κομμάτων, παρέλαβαν τις διερευνητικές εντολές σχηματισμού κυβερνήσεως, χωρίς αποτέλεσμα και πλέον η Χώρα οδεύει προς τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, με εκλογικό νόμο που ευνοεί τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Είναι γνωστό τοις πάσι άλλωστε, ότι στην Ελλάδα, εν αντιθέσει με την Ευρώπη, η κουλτούρα των κυβερνήσεων συνεργασίας δεν έχει ιδιαίτερη απήχηση. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει κάθε αντικειμενικός πολιτικός παρατηρητής, ανακαλώντας στην μνήμη του, την συγκυβέρνηση του 2012, της οποίας τα συμμετάσχοντα κόμματα υπέστησαν δυσβάστακτες συνέπειες στις Εκλογές του 2015. Η μεν Ν.Δ., την οδυνηρή ήττα από τον ΣΥΡΙΖΑ, το  δε  ΠΑΣΟΚ, την πολιτική εξαΰλωση.

Στα αξιοσημείωτα των εκλογών, συγκαταλέγεται το γεγονός ότι η Βουλή που εσχηματίσθη, είναι πεντακομματική (Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ) λόγω της αποτυχίας του κόμματος ΜέΡΑ 25 να υπερβεί το 3% που απαιτείται για την είσοδο στην Βουλή. Επιπλέον, δέον να αναφερθεί η ενδυνάμωση του κόμματος «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» της πρώην Προέδρου της Βουλής και πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου, που αύξησε σημαντικά την επιρροή του, εν συγκρίσει με τις εκλογές του 2019, φθάνοντας στο κατώφλι της Βουλής με ποσοστό 2,89%. Ακόμη πιο εκπληκτική πορεία όμως, διέγραψε το Ελληνορθόδοξο Κίνημα με την επωνυμία «ΝΙΚΗ» του Δάσκαλου, Θεολόγου και Συγγραφέως εκ Μακεδονίας, Δημητρίου Νατσιού. Ένα κόμμα το οποίο εκφράζοντας αμιγείς Πατριωτικές και Χριστιανικές θέσεις, κατόρθωσε, αν και πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στην εκλογική αρένα, να καταγάγει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 2,92%, φθάνοντας μία ανάσα από το Κοινοβούλιο, απέχοντας μόλις 5.000 ψήφους από το φράγμα του 3%.

Τί μέλλει γενέσθαι όμως στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και πόσες εκπλήξεις μας περιμένουν ακόμη; Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι και σε αυτές τις εκλογές, η Ν.Δ. δεν θα έχει αντίπαλο και έτσι, το βασικό θέμα που θα μας απασχολήσει, θα είναι εάν το ΠΑΣΟΚ κατορθώσει να επιτύχει την ολική επαναφορά του, εξοβελίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ στην τρίτη θέση, ώστε να μην διεκδικήσει ποτέ ξανά την εξουσία. Βέβαια ουδείς επιχαίρει που το ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να επιστρέψει στο πολιτικό προσκήνιο, με τον αέρα κόμματος εξουσίας. Κανείς δεν λησμονεί τα τραγικά πεπραγμένα του στην Οικονομία, την οποία διέλυσε με τον υπερδανεισμό την δεκαετία του 1980, για να θρέψει στρατιές κομματικοποιημένων υπαλλήλων του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ, καταστρέφοντας ταυτοχρόνως τον ιδιωτικό τομέα, με αποτέλεσμα η Χώρα να ευρεθεί σε παραγωγική ανεπάρκεια, οδηγούμενη στο τέλος στη μνημονιακή λαίλαπα, παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου διαλαλούσε «ότι λεφτά υπάρχουν». Κανείς δεν συγχωρεί το ΠΑΣΟΚ για την Τραγωδία των Ιμίων, την κατάληξη του Κούρδου ηγέτη Οτσαλάν στα χέρια των Τούρκων, το ΚΡΑΧ του Χρηματιστηρίου, τα οικονομικά σκάνδαλα και την αλλοίωση της Συνειδήσεως των Ελλήνων, οι οποίοι από Αγωνιστές του Συλλογικού Συμφέροντος, μετετράπησαν σε θιασώτες του ατομισμού και της ηθικής παρακμής.

        Συμφέρει λοιπόν την Ελλάδα να επανέλθει δυναμικά το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να καταποντιστεί πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Η απάντηση είναι ανεπιφυλάκτως, ΝΑΙ. Ο Ελληνικός Λαός υποχρεούται έστω και με πολυετή καθυστέρηση να τιμωρήσει τον εθνομηδενιστικό ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψε την αντεθνική Συμφωνία των Πρεσπών, δια της οποίας ξεπούλησε την Μακεδονία μας στους Σλάβους. Τον ΣΥΡΙΖΑ  που μας επέβαλε τα capital controls τα οποία διέλυσαν οικονομικά τους Έλληνες. Οφείλει να θέσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις φανατικές, αριστερίστικες, διεθνιστικές, αθεϊστικές, «δικαιωματιστικές», κρατικιστικές,  φιλολαθρομεταναστευτικές και εν γένει περίεργες «κοινωνικές» αντιλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ, έστω και αν την θέση του καταλάβει εκ νέου το ΠΑΣΟΚ, το οποίο πάντως, σέβεται τους κανόνες της Αστικής Δημοκρατίας. Η διαφαινόμενη άνοδος του ΠΑΣΟΚ και ως εκ τούτου, η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ που διεκδικούν ψήφους από την ίδια κεντροαριστερή δεξαμενή, δεν θα αφήσει εντελώς ανεπηρέαστο και τον πολιτικό χώρο της λεγόμενης Δεξιάς «Πολυκατοικίας». Τούτο σημαίνει ότι μεσοπρόθεσμα, αναμένεται να απελευθερωθούν πολιτικές δυνάμεις, δέσμιες σήμερα στη Νέα Δημοκρατία. Καθαρόαιμοι και Αυθεντικοί Δεξιοί, Παραδοσιακοί και Συντηρητικοί Έλληνες, που θα αποχωρήσουν από τη Ν.Δ., αφενός μεν γιατί μετά την συρρίκνωση του ΣΥΡΙΖΑ, θα καταρρεύσει το αφήγημα του φόβου της επανόδου του, αφετέρου δε γιατί ούτως ή άλλως έχουν απογοητευτεί πλήρως από την χρόνια ιδεολογική ανακολουθία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία δεν βελτίωσε ούτε κατ’ ελάχιστον την Συμφωνία των Πρεσπών, δίχασε τους Έλληνες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, ακολούθησε κατά γράμμα την «δικαιωματιστική» ατζέντα, συνέχισε σχεδόν αυτούσια την φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εμείωσε την ανεργία, δεν ενδιαφέρθηκε για την λύση του Δημογραφικού, δεν επαναπάτρισε τα Ελληνόπουλα, θύματα των Μνημονίων, δεν επανέφερε την Εθνική Παιδεία, δεν περιόρισε τον ισλαμικό εποικισμό, δεν αντιμετώπισε επαρκώς την ανομία και την εγκληματικότητα, φοβούμενη την «ιδεολογική ηγεμονία» της Αριστεράς. Μία Ν.Δ. που μετά την επικείμενη πολιτική παντοδυναμία της, δύναται να αποκτήσει καθεστωτική νοοτροπία και απαλλαγμένη από τον φόβο του πολιτικού κόστους, μένει να φανεί αν θα κυρώσει τα μνημόνια συνεργασίας Αθηνών και Σκοπίων που θα ισχυροποιήσουν την Συμφωνία των Πρεσπών και αν θα υλοποιήσει το σχέδιο της συνεκμεταλλεύσεως με την Τουρκία, που θα καταλήξει μοιραία, σε επικίνδυνες εθνικές εκπτώσεις και στις «Πρέσπες του Αιγαίου».   

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ότι προς αποφυγή δυσμενών εξελίξεων στα Εθνικά Θέματα, χρειάζεται ως αντίβαρο ένας ισχυρός Δεξιός Εθνικός Λαϊκός Φορέας, κινούμενος σε ποσοστά του 15% έως 20%. Το προαναφερθέν κόμμα «ΝΙΚΗ» του οποίου η εκλογική αποτίμηση κρίνεται θετική, αναντίλεκτα αποτελεί πλέον έναν από τους πυλώνες του Εθνικού Χώρου. Ένα κόμμα το οποίο όμως, πέραν της δικής του δυναμικής, εψηφίσθη και από οπαδούς άλλων πατριωτικών κομμάτων. Εξάλλου, κόμματα που δεν συμμετείχαν στις εκλογές, όπως η Πατριωτική Ένωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου που κόπηκε από τον Άρειο Πάγο και ήδη άλλαξε όνομα και έμβλημα, ονομαζόμενη πλέον «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ» και το «ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» που απείχε συνειδητά από την πρώτη εκλογική διαδικασία, είναι βέβαιο ότι θα συμμετάσχουν στις επερχόμενες εκλογές. Για να επιτευχθεί επομένως η Αναγέννηση του Εθνικού Χώρου, προϋπόθεση είναι να παραμεριστούν οι «ενδοοικογενειακές» έριδες, η αλαζονεία και οι μεθοδολογικές διαφωνίες κατά την έκφραση του Πατριωτισμού και να κατανοήσουν άπαντες, ότι ο Εθνικός χώρος, τώρα που ξαναμοιράζεται η πολιτική τράπουλα, πρέπει να γίνει ρυθμιστής, επιβάλλοντας στο πολιτικό σύστημα, τις Ελληνορθόδοξες Αρχές και Αξίες της Δεξιάς Εθνικολαϊκής Παρατάξεως και όχι να περιορισθεί στην κοινοβουλευτική παρουσία «μίας χρήσεως» και να απορροφηθεί εκ νέου από τους επιτήδειους που ελλοχεύουν. Οι στιγμές είναι Ιστορικές και οι Έλληνες Πατριώτες θα είμαστε αμείλικτοι με την έπαρση κάθε κατά φαντασίαν ηγέτη, διότι την Έπαρση την δικαιούται μόνο η Ένδοξη Γαλανόλευκη Σημαία του Έθνους των Ελλήνων. ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ λοιπόν και όχι μοναχικές διαδρομές. Μόνο έτσι θα υποτάξουμε τον εθνομηδενισμό, προσφέροντας στην Ελλάδα μας, Νέες Ημέρες Δόξας και Κλέους.  

                                               



e-genius.gr ...intelligent web software