x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Κατάντια» οι ευρωομάδες της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ γεμάτες σκάνδαλα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε με την υπόθεση Γεωργούλη και το πιθανότερο είναι θα πάμε σε έναν «βρώμικο πόλεμο» μεταξύ των κομμάτων με «χτυπήματα» κάτω από τη ζώνη με παλαιότερες υποθέσεις που βαραίνουν τα κόμματα.
Η υπόθεση Γεωργούλη ήταν γνωστή στις Βρυξέλλες εδώ και 3 χρόνια περίπου ωστόσο τώρα έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό λόγω των επερχόμενων εκλογών.

Η καταγγέλλουσα Ελένη Χρονοπούλου είναι στενή συνεργάτιδα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και η δημοσιοποίηση του ονόματός της έγινε από πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωβουλή, ως αντίποινα για να «κοντύνει» η υπόθεση και να αναδειχθεί ότι ήταν πολιτικό χτύπημα κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ δεν μπορεί να αξιοποιήσει την υπόθεση Γεωργούλη

Βεβαίως, η υπόθεση Γεωργούλη δεν μπορεί να αξιοποιηθεί πολιτικά από αυτή τη Νέα Δημοκρατία.
Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη βαρύνεται με παρόμοια περιστατικά, όπως π.χ η υπόθεση Λιγνάδη προσωπικού φίλου της οικογένειας του Πρωθυπουργού αλλά και της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνης η οποία, να θυμίσουμε, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο βιασμών για τον κ. Λιγνάδη θεωρούσε ότι όλα αυτά είναι fake news.

Ο Μίχος και ο Λιγνάδης

Ασφαλώς, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, επίσης, και την υπόθεση του Μίχου που εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.
Ο Ηλίας Μίχος ήταν στέλεχος της ΝΔ με μεγάλες διασυνδέσεις και με φίλους σε ανώτερα αξιώματα όπως με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, με τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον Χάρη Ρώμα κ.α.
Και φυσικά δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά, ο Νίκος Γεωργιάδης πρώην βουλευτής, πρόσωπο του στενού κύκλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, βρέθηκε ένοχος για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων από τη Μολδαβία.

Και η υπόθεση στελέχους του ΠΑΣΟΚ…

Ασφαλώς, και στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να αισθάνονται βολικά αφού υπάρχουν συγκεκριμένοι πολιτικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες που διατηρούν στοιχεία για ανώτερο στέλεχος του κόμματος – βλέπε δηλώσεις Φαήλου Κρανιδιώτη, Πάνου Καμμένου κ.α – που είχε κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του αλλά τελικά οι κατηγορίες πάρθηκαν πίσω.

Συμπεράσματα:

1. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι κανένα κόμμα δεν είναι «αθώο» και ότι όσο περνάει ο καιρός οι «επιθέσεις» σε τέτοια ευαίσθητα ζητήματα έχουν στόχευση, την προσέλκυση των κινημάτων τύπου «me too» και τον ευαίσθητο απολιτίκ κόσμο που ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει.

2. Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι όπως και οι προηγούμενες υποθέσεις, έτσι και η υπόθεση Γεωργούλη αυξάνει το μερίδιο της αντισυστημικής ψήφου και μάλιστα λίγο πριν τις εκλογές αφού πλέον ο κόσμος συνειδητοποιεί «ότι όλοι το ίδιο είστε» για τα 3 μεγάλα κόμματα. Αυτό βοηθάει τα μικρότερα κόμματα.

Κατάντια οι ευρωομάδες της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ

Τρίτο και βασικό συμπέρασμα, είναι ότι τα κόμματα στέλνουν στην Ευρωβουλή είτε «βύσματα», είτε άτομα χωρίς καμία πολιτική συγκρότηση και σκέψη.
Οι ευρωομάδες των 3 μεγάλων κομμάτων είναι ίσως οι χειρότερες όλων των εποχών.
Από που να αρχίσουμε:
Η ΝΔ έφερε τον Θοδωρή Ζαγοράκη ο οποίος δεν έχει κάνει ούτε μία παρέμβαση της προκοπής, κήρυξε την ανεξαρτητοποίησή του όταν ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε στο πρωτάθλημα και εν τέλει ξαναγύρισε χωρίς να έχει ακουστεί πουθενά.
Η Μαρία Σπυράκη όπως και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης έχουν κατηγορηθεί ότι αντί να δίνουν μισθούς στους συνεργάτες τους κρατούσαν ποσοστά για τους εαυτούς τους.
Ο Κύρτσος με τα προσωπικά χρέη κοντά μισό εκατ. ευρώ, όταν έμαθε ότι δεν θα ξαναείναι στην γαλάζια ευρωομάδα άρχισε να επικρίνει τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη.
Ασχέτως αν έλεγε σωστά πράγματα…
Στο ΠΑΣΟΚ η Εύα, η κολλητή του Βαγγέλη Βενιζέλου, που μόλις αποφυλακίστηκε, είναι κατηγορούμενη για lobbying υπέρ Κατάρ και χρηματισμό αρκετών εκατ. ευρώ.
Στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Γεωργούλης – προσωπική επιλογή Τσίπρα – κατηγορείται για βιασμό και κακοποίηση ενώ ακούγεται ότι υπάρχουν άλλες 2 καταγγελίες.
Από την άλλη, ο Πέτρος Κόκκαλης, τώρα θυμήθηκε στα γεράματα την οικολογία και την παγκοσμιοποίηση ενώ ο Δημήτρης Παπαδημούλης έχει κατακριθεί δημοσίως και από τον ίδιο τον Πρόεδρο του για τα ακίνητα που διαθέτει και την ενοικίασή τους σε μετανάστες…
Εν τέλει τα 3 μεγάλα κόμματα, δεν σέβονται το θεσμό της ευρωβουλής, όσοι πάνε στις Βρυξέλλες «καλοπιάνονται».
Το σίγουρο είναι ότι στέλνονται ανίκανα πρόσωπα με δημόσια προβολή για να προσελκύουν ψήφους ή στενά κομματικά πρόσωπα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software