x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ικανοποίηση Πούτιν για την επιστροφή Νετανιάχου στην εξουσία;

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin χαιρέτισε την επιστροφή του Benjiamin Netanyahu στην πρωθυπουργία του Ισραήλ, υπογραμμίζοντας την επιθυμία του να ενισχύσει τη συνεργασία της Ρωσίας με το Ισραήλ «σε όλους τους τομείς».
«Ελπίζω ότι η νέα κυβέρνηση υπό την ηγεσία σας θα συνεχίσει τις προσπάθειες ενίσχυσης της ρωσο-ισραηλινής συνεργασίας σε όλους τους τομείς προς όφελος των λαών μας, της ειρήνης και της ασφάλειας στη Μέση Ανατολή», τόνισε ο Putin σε μήνυμα του προς τον Netanyahu, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
«Στη Ρωσία, εκτιμούμε πολύ την προσωπική σας συνεισφορά, επί πολλά χρόνια, στην ενίσχυση των φιλικών σχέσεων μεταξύ των χωρών μας», είπε ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, ενώ ο Netanyahu έχει αποκαλέσει τον Ρώσο ηγέτη «φίλο» πολλές φορές στο παρελθόν.
Από το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, το Ισραήλ επιδιώκει να τηρήσει στάση ουδετερότητας σε ό,τι αφορά τη ρωσική επιχείρηση.

www.bankingnews.gr

TAGS:

Ελεύθερη Ώρα

M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ Με μοναδικό εταίρο τον Γιώργο Μιχαλόπουλο ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: Ηλιούπολης
ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Γιώργος Μιχαλόπουλος ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Δημήτριος Παπαγεωργίου ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: Θεοχάρης Μπερτίδης ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: Ζαχαρίας Γεωργούσης
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 299, ΤΚ 17236, Άγιος Δημήτριος, ΤΗΛ: 210 3625095

Δήλωση συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63) {βλ. σχετικά αρ. 10 παρ. 2 περ. ε' Ν. 5005/2022 Τεύχος Α' 236/21.12.2022}



e-genius.gr ...intelligent web software