Πανικός, στην κυριολεξία, επικρατεί στην αγορά. Ηταν, βλέπετε, η παγκόσμια οικονομική κρίσις που βούλιαξε τον κάθε εμπορευόμενο, κάθε καταστηματάρχη, κάθε δραστηριότητα ακόμη και στον αγροτικό χώρο, ήλθε και ο καταιγισμός των φορολογικών – φοροεισπρακτικών μέτρων και… άπαντες ξεροί!
Και το σπουδαίο είναι ότι οι παντοειδείς «κομισάριοι» της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, αλλά και ιδρύματα όπως ο ΟΑΣΕ εντείνουν τις πιέσεις προς την δική μας κυβέρνησι για περαιτέρω μέτρα, («σφίξιμο του ζωναριού», όπως συνηθίσαμε να λέμε) έτσι ώστε να μην έχουμε, σε λίγο, ούτε τα στοιχειώδη για την επιβίωσί μας.
Οι δε σπασμωδικές κυβερνητικές κινήσεις περί «επιδόματος αλληλεγγύης», θυμηδία, μόνον, μπορούν να προκαλέσουν. Σε κάθε νουνεχή, βεβαίως, πολίτη αυτού του τόπου, καθώς οι περισσότεροι εξακολουθούν να μην γνωρίζουν τι συμβαίνει, ελπίζοντας, οι ανόητοι, πως η παρούσα κυβέρνησις έχει στα χέρια της την λυδία λίθο, ότι οι δυσκολίες είναι πρόσκαιρες και ότι έρχονται καλλίτερες μέρες, ενώ το οικονομικό μας χάλι είναι κύημα των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας.
Δεν αντιλαμβάνονται, οι μωροί, ότι και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, ως κυβερνήσεις, δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα δόντια των κ.κ. Αλμούνια, Τρισέ και άλλων «κομισαρίων» της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, οι οποίοι πιέζοντας για την πράγματι, άθλια οικονομική μας κατάστασι αποσκοπούν, κυρίως, στην αποεθνοποίησι και εν ταυτώ παγκοσμιοποίησι της χώρας μας, έτσι ώστε να καταστεί πανεύκολη και η άτακτη υποχώρησίς μας στα εθνικά θέματα. Είναι, δηλαδή, οι άνθρωποι – ενεργούμενα εκείνων που έχουν ως στόχο την παράδοσι της αμαζόνας του Ελληνισμού υψίστης γεωπολιτικής αξίας, της Μακεδονίας μας, στα νύχια του μίστερ Σόρος, των Αμερικανών και εν κατακλείδι των Σιωνιστών.
Κοντά – κοντά και η περιβόητη φόρμουλα συνεκμεταλλεύσεως του Αιγαίου, με τους Τούρκους αφεντικά και τους Εβραιοαμερικανούς… υπερ-αφεντικά.
Λύσις θα μπορούσε να υπάρξει; Ιδού το ερώτημα! Απάντησις: Βεβαίως! Αλλά κάτι τέτοιο προϋποθέτει κυβέρνησι απηλλαγμένη της εξαρτήσεως από τα εβραιοαμερικανικά συμφέροντα και κατ’ αυτάς της «παγκοσμιοποιήσεως».
Κυβέρνησις που να έχει τα κότσια να τα πει ένα χεράκι στον κ. Τρισέ και τον κ. Αλμούνια. Να σηκώσει κεφάλι και να τα βρει όχι μόνον με τους Κινέζους και τους Ρώσους, αλλά και με τον …Βούδα τον ίδιο, προκειμένου να εξέλθουμε της στενωπού.
Και ας μην φοβείσθε. Ολοι θα κάνουν πίσω σε μια τέτοια περίπτωσι. Είναι, επαναλαμβάνω, τέτοια η γεωπολιτική μας θέσις που θα αναγκασθούν να κάνουν πίσω.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος
| < Προηγούμενο | Επόμενο > |
|---|

















