Ο

Ο "Αντίχριστος" θα γεννηθεί στην Ελλάδα και θα είναι παιδί λαθρομετανάστη!!!

Αφιερωμένο -λέει- στο προσφυγικό είναι το εξώφυλλο του περιοδικού ΤΙΜΕ για το επετειακό τεύχος του 2017, το οποίο και θα κυκλοφορήσει στις 26 Δεκεμβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μήπως γίναμε Ισλαμαμπάντ;

ISLAM 6Την περασμένη εβδομάδα το ιστολόγιο www.hellenicrevenge.blogspot.com, δημοσίευσε την καταγγελία ενός αναγνώστη του, για την προσπάθεια που καταβάλουν μουσουλμάνοι στο κέντρο της Αθήνας, να προσηλυτίσουν ακόμη και Έλληνες στο Ισλάμ, σαν να μην τους φτάνουν τα εκατομμύρια μουσουλμάνων που έχουν εγκατασταθεί στην πατρίδα μας.

Έγραφε λοιπόν ο αναγνώστης: “Μεσημέρι όπως κατέβαινα τη Σοφοκλέους στη διασταύρωση με τη Γερανίου Τρίτη 17 Μαΐου με πλησιάζει ένας αλλοδαπός με αμφίεση σαν τον Μπιν Λάντεν με φουστάνι μούσια και αυτό το μαντήλι που φοράνε στο κεφάλι τους και μου δείχνει ένα χαρτί το οποίο βλέπετε στις φωτογραφίες και μου τα διάβαζε στα Ελληνικά ότι ο Αλλάχ είναι μεγάλος, ο Αλλάχ είναι φιλεύσπλαχνος , ο Αλλάχ συγχωρεί και ότι είναι ο Θεός και τέτοια πρωτάκουστα για μένα. Του απαντάω Ιησούς ρε! Μου απαντάει Όχι! Ιησούς μουσουλμάνος προφήτης. Από τα λίγα που ήξερα και εγώ και επειδή φοβόμουν το μέρος για να φύγω του λέω είναι παράνομο αυτό που κάνεις γιατί είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ότι το κοράνι μας θεωρεί εχθρούς. Αυτός συνέχισε το βιολί του και του ζήτησα να μου δώσει κάποια απ' αυτά τα χαρτιά μου τα έδωσε άφοβα όπως και το όνομα του Μοχάμεντ Μασούντ και αυτό γιατί όπως θα δείτε στη φωτογραφία τον χαιρετάνε όλοι στον δρόμο που μόνο αραβικές επιγραφές βλέπεις σαν να ‘ταν ο αδερφός τους!“

Πάγια προσπάθεια των μουσουλμάνων

Θα μπορούσε κανείς να πεί ότι επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό, για έναν υπερφανατικό μουσουλμάνο ο οποίος προσπαθούσε να δείξει τον “δρόμο του Ισλάμ” σε απλούς περαστικούς. Με λίγη όμως έρευνα αποδεικνύεται ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

ISLAM 7

Σε ολόκληρη την Ευρώπη οι προσπάθειες προσηλυτισμού ιθαγενών Ευρωπαίων στο Ισλάμ αυξάνεται κάθε χρόνο που περνά. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, την πρωτεύουσα του πολυπολιτισμού, τα νούμερα είναι αρκούντως εντυπωσιακά. Οι “προσήλυτοι” στο Ισλάμ έχουν σχεδόν διπλασιαστεί την τελευταία δεκαετία. Εντύπωση κάνει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό είναι γυναίκες.

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Swansea έδειξε ότι ο αριθμός των ατόμων που ασπάστηκαν το Ισλάμ ανέβηκε από τις 60.000 το 2001, στις 100.000 το 2010. Σύμφωνα με μια χριστιανική ΜΚΟ, μόνο το 2010 έγιναν πάνω από 5,200 προσηλυτισμοί στο Ισλάμ. Το 62% αυτών ήταν λευκές γυναίκες και ο μέσος όρος ηλικίας αυτών που ασπάστηκαν το Ισλάμ ήταν τα 27 έτη.

Η πρώτη Ευρωπαία βομβίστρια αυτοκτονίας

Το 2005 μία νεαρή Βελγίδα, που μεγάλωσε σε χριστιανική οικογένεια, πραγματοποίησε επίθεση αυτοκτονίας εναντίον των Αμερικάνικων στρατευμάτων κοντά στην Βαγδάτη. Ήταν η πρώτη λευκή δυτικοευρωπαία που προχώρησε σε κάτι τέτοιο. Ήταν από το Σαρλερουά και είχε ασπαστεί το Ισλάμ, μετά τον γάμο της με έναν Μαροκινό. Ήταν η πρώτη περίπτωση κατά την οποία Ευρωπαίοι προχώρησαν σε τρομοκρατικές επιθέσεις στο όνομα του Ισλάμ. Ακολούθησαν και άλλες.

Δεν είναι όμως αυτό που φοβίζει πιο πολύ τις αρχές ασφαλείας της γηραιάς Ηπείρου. Ο κύριος τόπος προσηλυτισμού στο Ισλάμ, στην Ευρώπη είναι μέσα στις φυλακές. “Στην φυλακή σκέφτεσαι μόνο το να σηκωθείς, να καθαρίσεις το κελί σου και να προσευχηθείς” λέει ένας Μαροκινός που βρίσκεται σε φυλακή στα προάστια της Ρώμης.

Στην συγκεκριμένη φυλακή περίπου το 30% των κρατουμένων είναι ήδη μουσουλμάνοι και έχουν ήδη αρχίσει να οργανώνουν τις τελετουργίες τους μέσα στην φυλακή, καθώς το απόγευμα κάθε παρασκευής με ειδική άδεια, μαζεύονται για να προσευχηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Στις φυλακές της Αγγλίας, ο ισλαμισμός έχει αρχίσει να γίνεται η πιο δημοφιλής θρησκεία, για αρκετούς λόγους.

Αυτό έχει θέσει σε συναγερμό την ΕΕ, οι μυστικές υπηρεσίες της οποίας έχουν την παρεμπόδιση της στρατολόγησης και της ριζοσπαστικοποίησης μέσα στις φυλακές σαν πρώτη προτεραιότητα. Ακόμη και ένας φρουρός του Guantanamo ασπάστηκε το Ισλάμ πριν κάποια χρόνια, κάτι το οποίο έγινε πρώτη είδηση σε πολλά αραβικά ΜΜΕ.

Στην Ελλάδα τα πάντα είναι ανεξέλεγκτα

Μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας φέρει μάλιστα και σε μία ιστοσελίδα Ελλήνων που έχουν ασπαστεί το Ισλάμ και δίνουν “συμβουλές” προς τους υπόλοιπους συμπατριώτες μας. Ο τίτλος της σελίδας είναι χαρακτηριστικός: http://www.greeksrethink.com, δηλαδή “Έλληνες ξανασκεφτείτε το”.

Δεν χρειάζεται βλέπετε ο προσηλυτισμός στην μέση του δρόμου εάν και σε πολλές περιπτώσεις στο εξωτερικό, αυτός αποδεικνύεται αρκετά αποτελεσματικός. Στην ιστοσελίδα μπορεί μάλιστα να βρει κανείς προσωπικές αφηγήσεις ελλήνων που ασπάστηκαν τον ισλαμισμό.

Στα επόμενα χρόνια, όταν η μουσουλμανική κοινότητα λαθρομεταναστών, σταθεροποιηθεί στην χώρα μας, αναμένεται να αυξηθούν δραματικά και οι “αποστασίες” ελληνορθόδοξων προς το Ισλάμ. Αλλά προς το παρόν εμάς μας ενδιαφέρουν μόνο τα ... δικαιώματα των λαθρομεταναστών.

Δημήτρης Παπαγεωργίου

Διαφημιση

Ενδιαφέρεστε να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας ή στην εφημερίδα μας;Πατήστε Εδώ!

Συνδεθειτε μαζι μας

Επιλέξτε παραπάτω το δίκτυο που σας ενδιαφέρει.

Κατηγοριες

Βρίσκεστε εδώ: Home