x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Με ιδιωτικούς ντετέκτιβ έφθασε στην Κω η μητέρα της 27χρονης

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το θρίλερ που εκτιλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην Κω με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, συνεχίζεται με τη νεαρή κοπέλα να μην έχει δώσει σημάδια ζωής από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, με τις έρευνες που συνεχίζονται για τον εντοπισμό της να μην έχουν φέρει μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.  

Όσο περνούν οι ώρες οι ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, ολοένα και αυξάνονται με τις αστυνομικές αρχές να ρίχνουν πλέον το βάρος των ερευνών στο σημείο που εξέπεμψε για τελευταία φορά σήμα το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε χθες Σάββατο σε εγκαταλελειμμένο κτήριο, χωρίς όμως την κάρτα sim, η οποία που θα μπορούσε να δώσει παραπάνω στοιχεία για τις τελευταίες επικοινωνίες και κινήσεις της 27χρονης.

Όπως όλα δείχνουν, όποιος ή όποιοι ενδεχομένως που εμπλέκονται στην εξαφάνισης της Αναστάζια θεώρησαν πως βγάζοντας την κάρτα θα εξαφάνιζαν και τα ίχνη της. Ωστόσο, σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., τα στίγματα του κινητού της αγνοούμενης έχουν καταγραφεί από τον δορυφόρο και ως εκ τούτου θα γίνει η ανάσυρσή τους στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ώστε οι αστυνομικοί να καταγράψουν επακριβώς τα σημεία που βρέθηκε η 27χρονη, πριν εξαφανιστεί.

Η ίδια διαδικασία αναμένεται να ακολουθηθεί και με το κινητό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αλλά και με το κινητό του συγκατοίκου του, πακιστανικής υπηκοότητας. Στελέχη της Ασφάλειας έχουν διαπιστώσει πως ο 32χρονος που κρατείται ως ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης της Αναστάζια έχει πέσει σε αντιφάσεις. Είναι ενδεικτικό πως αναφέρει ότι άφησε την κοπέλα σε συγκεκριμένο σημείο στο Μαρμάρι το βράδυ της 12ης Ιουνίου, κοντά στα μεσάνυχτα, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή. Αντιθέτως, ο άνδρας εμφανίζεται στην περιοχή, πολύ νωρίτερα κοντά στο σπίτι του, να κινείται μόνος του.

Στην Κω με ιδιωτικούς ντετέκτιβ η μητέρα της κοπέλας

Εν τω μεταξύ, έφθασε σήμερα στην Κω η μητέρα της αγνοουμένης Αναστάζια από την Πολωνία, μαζί με ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ προκειμένου να συνδράμουν τις ελληνικές Αρχες στην αναζήτηση  να αναζητήσουν την κοπέλα. Την είδηση γνωστοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο σύντροφος της Αναστάζια Ρουμπίνσκα, ο Μιχάλ Σλιβίνσκι, στο facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Αύριο (σ.σ. σήμερα, Κυριακή) με την μαμά της Αναστάζια και μια ομάδα ντετέκτιβ θα ψάξουμε την Αναστάζια. Αν θέλει κάποιος να μας βοηθήσει να την ψάξουμε ή γνωρίζει ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν στην αναζήτηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Κάθε ώρα μετρά!!!!!!!! Παρακαλώ κοινοποιήστε όπου μπορείτε».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software