x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Με 22.169 παραβιάσεις στο Αιγαίο ο κ.Μητσοτάκης δηλώνει ότι «διαχειρίστηκε αποτελεσματικά την επιθετική Τουρκία»!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η επιτυχία συχνά αποδεικνύεται με αριθμούς. Κάποιοι λένε πάντα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός φαίνεται όμως ότι δεν αποδέχεται αυτή την άποψη…

 

Με 36.000 νεκρούς χαρακτηρίζει σε κάθε ευκαιρία επιτυχημένη την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης από την κυβέρνηση του!

Έδειξε επίσης ότι δεν συμφωνεί με την αριθμητική απόδειξη ή διάψευση επιτυχιών της κυβέρνησης του.

Από το καλοκαίρι του 2019 που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας ο κ.Μητσοτάκης έχουν καταγραφεί 22.169 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου! Σταμάτησαν εξαιτίας του σεισμού στην Τουρκία…

Δεν θα αναφερθούμε στις επί 82 ημέρες βόλτες του Oruc Reis,  που όπως έλεγαν από το ΓΕΕΘΑ «το έπαιρνε ο αέρας». Αυτά έλεγαν όταν δεν πανηγύριζαν κάθε φορά που το …Oruc Reis «έβγαινε από FIR Αθηνών», όπως έλεγαν, λες και το τουρκικό ερευνητικό είχε βγάλει φτερά και πετούσε.

Ωστόσο ο πρωθυπουργός πιστεύει και το λέει ότι διαχειρίστηκε επιτυχημένα την Τουρκία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ:

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 σχετικά με τις δηλώσεις Ερντογάν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ανέφερε τα εξής: «Δεν μπορώ να κάνω τοποθέτηση για το αποτέλεσμα των τουρκικών εκλογών. Ο πρόεδρος Ερντογάν έχει προβάδισμα. Είμαι ο πρώτος που θα τείνει χείρα φιλία στην Τουρκία για να συζητήσουμε τη μια και μόνη διαφορά μας, αυτή των θαλασσίων ζωνών, ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας». Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης δήλωσε πως «για Πρέσπες του Αιγαίου θα πρέπει να μιλήσουν άλλοι». Και πρόσθεσε: «Εγώ διαχειρίστηκα αποτελεσματικά μια εξαιρετικά επιθετική Τουρκία. Γνωρίζουμε πώς μπορούμε να διαχειριστούμε την Τουρκία και σε περίπτωση που επιστρέψει σε λογική αναθεωρητισμού. Οι εκλογές έχουν και γεωπολιτική διάσταση. Χρειάζεται ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση στην πατρίδα μας».

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software