x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αλληλομηνύθηκαν Βελόπουλος και Μυλωνάκης

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από τη στιγμή που ο Αντώνης Μυλωνάκης, βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, κατήγγειλε δημόσια πως οι βουλευτές του κόμματος κατέβαλλαν από 500 ευρώ «μαύρα» σε φάκελο έκαστος στον Κυριάκο Βελόπουλο κάθε μήνα.

Ο πρόεδρος του κόμματος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 άφησε να εννοηθεί πως αμέσως μετά την λήξη της τηλεοπτικής συνομιλίας του θα προσέφευγε στη δικαιοσύνη υποβάλλοντας μήνυση.

 
 
Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Ωστόσο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Ζούγκλας» τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο διαφορετικά. Μήνυση κατά του βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη υπέβαλλαν τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος Ελληνικής Λύση καθώς και οι υπόψηφιοι του κόμματος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η μήνυση αφορά στις καταγγελίες του Αντώνη Μυλωνάκης περί «εγκληματικής οργάνωσης» στην οποία έχει εξελιχθεί το κόμμα της Ελληνικής Λύσης.

Αμέσως μετά την κατάθεση αυτών των μηνύσεων ο Αντώνης Μυλωνάκης υπέβαλλε και αυτός μήνυση αυτή τη φορά και κατά του Κυριάκου Βελόπουλου.

Όπως προκύπτει επειδή έχει κλείσει η Βουλή ο κύριος Μυλώνακης δεν είναι πλέον βουλευτής και άρα ισχύει η διαδικασία του αυτοφώρου. Όλα τα παραπάνω έχουν επιβεβαιωθεί από επαφές που είχε η «Ζούγκλα» με στελέχη του κόμματος της Ελληνικής Λύσης.

Βολές Βελόπουλου σε ΝΔ - Tι ανέφερε για τον Μυλωνάκη

Για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ελληνική Λύση μίλησε το πρωί ο πρόεδρός της, στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», λίγο προτού η Ελληνική Λύση και Επιτροπή Δεοντολογίας της καταθέσουν μήνυση στον παραιτηθέντα βουλευτή Μυλωνάκη.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε σε μια σειρά δημοσιευμάτων που αναφέρονταν σε συναντήσεις βουλευτών και βουλευτών του με τη Νέα Δημοκρατία, εξηγώντας ότι, μετά από αυτά και αφού έμαθε ότι από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε ενδείξεις για συναντήσεις βουλευτών του κόμματός του με στελέχη του κυβερνώντος, συγκάλεσε την Επιτροπή Δεοντολογίας.

«Τους κάλεσα για να δώσουν εξηγήσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας και άρχισε ένα κρεσέντο», είπε και αρνήθηκε να αναφερθεί σε ονόματα.

«Μέσα στη Βουλή κατήγγειλα ονόματα και πήγαμε στον Εισαγγελέα», σημείωσε.

Κληθείς να απαντήσει στις κατηγορίες Μυλωνάκη ότι λάμβανε 500 ευρώ το μήνα «μαύρα» από βουλευτές του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε «αστειότητες» τις κατηγορίες και τόνισε πως «είναι θέμα δικαιοσύνης, πρέπει να αποδείξει αυτά που λέει».

«Δεν είναι τυχαία η ενορχήστρωση από τη ΝΔ», είπε προσθέτοντας ότι, «τον τελευταίο καιρό έχω ελεγχθεί 12 φορές από ΣΔΟΕ».

Όσο αφορά στα σενάρια για υποψηφιότητα πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής με την Ελληνική Λύση, είπε ότι «δεν αποφάσισα ακόμα για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές, υπάρχει επιτροπή, αλλά ακόμα δεν μου έχει κάνει πρόταση».

Σχετικά με τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες, σημείωσε ότι, «εγώ δεν πίνω τσίπουρα στην Πάτρα».

Ερωτηθείς για ακόμα μία φορά για τα όσα έγιναν στην Ελληνική Λύση, απάντησε πως «η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε και έστειλε το θέμα στη Δικαιοσύνη», λίγο προτού ανακοινωθεί και επίσημα η μήνυση.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software