x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μπόρις Τζόνσον: Πιάνει ξανά την… πένα – Θα αρθρογραφεί στην Daily Mail

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

O Μπόρις Τζόνσον ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα «The Times» του Λονδίνου και αργότερα συνέχισε στη «Daily Telegraph». Έγινε βοηθός εκδότη στην ίδια εφημερίδα από το 1994 έως το 1999 και αργότερα εκδότης στην εφημερίδα «The Spectator» από το 1999 έως το 2005.

Το 2001 έκανε τη μετάβαση στον χώρο της πολιτικής, αρχικά ως βουλευτής και έπειτα το 2008 ως δήμαρχος του Λονδίνου. Το 2019, εκλέχθηκε ηγέτης του συντηρητικού κόμματος και ανέλαβε καθήκοντα πρωθυπουργού.

Αφού παραιτήθηκε από πρωθυπουργός πέρσι στον απόηχο του Partygate και από βουλευτής φέτος, ο 59χρονος Τζόνσον επιστρέφει στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Ειδικότερα, κατέληξε σε συμφωνία με την εφημερίδα Daily Mail στην οποία θα αποκτήσει τη δική του εβδομαδιαία στήλη.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον Μπόρις Τζόνσον ως τον νέο μας αρθρογράφο. Γνωστός ως ένας από τους πιο πνευματώδεις και πρωτότυπους συγγραφείς, η στήλη του Μπόρις θα δημοσιεύεται στην Daily Mail κάθε Σάββατο, τόνισε σε ανάρτηση στο Twitter η βρετανική εφημερίδα»..

Πηγές που επικαλείται το Politico αναφέρουν μάλιστα ότι Βρετανός πρώην πρωθυπουργός πρόκειται να λάβει εξαψήφιο ποσό ετησίως γι’ αυτή τη συνεργασία.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software