x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διακοπές για Έλληνες σε ελληνικά νησιά τέλος και το Turkeagean «επελεαύνει»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ελληνικά νησιά για τους Έλληνες τέλος! Μας το λένε ανοιχτά πλέον όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στην οικονομία και στον τουρισμό. Αυτά τα δύο στην Ελλάδα είναι ένα και το αυτό αφού η ελληνική οικονομία δεν στηρίζεται πουθενά αλλού εκτός από τον τουρισμό.

Σε βίντεο από την τηλεόραση της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, η μέχρι στιγμής τουριστική αποτίμηση. Ακούγοντας ψύχραιμα και διαβάζοντας «πίσω από τις γραμμές» προκύπτει ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο ευχάριστη όσο θέλουν να μας την παρουσιάσουν. Θα μειωθούν οι τουρίστες αλλά θα πιάσουμε τους οικονομικούς στόχους επειδή έχουμε ακριβύνει πολύ! Πάρα πολύ…Αυτό δεν είναι καθόλου καλό και φαίνεται ήδη όπως λένε σε προορισμούς που για τους Έλληνες έχουν γίνει εδώ και χρόνια απαγορευτικοί ,όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Μόνο που όπως φαίνεται οι διακοπές για Έλληνες στα ελληνικά νησιά αποκλείονται πλέον! Την ίδια ώρα οι Τούρκοι συνεχίζουν ανενόχλητοι την καμπάνια Turkaegean έχοντας σαφώς χαμηλότερες τιμές από την Ελλάδα. Τι έχει κάνει η Ελλάδα για την καμπάνια των Τούρκων; Απολύτως τίποτα! Κυνηγάνε ψηφαλάκια προς το παρόν.

Μην ξεχνάμε και τον Γιώργο Καρατζαφέρη ο οποίος εξέφρασε τις ανησυχίες τους για τα…μπάνια του τουρκικού λαού! Κατά τ ΄ άλλα όλα πάνε τέλεια. Με λίγα λόγια …καλή μας τύχη…

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software