x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Δώσε μου και μένα μπάρμπα» η λογική αγοράς του F-35 και το διαφημίζουν κιόλας!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Με τη λογική του «δώσε μου και μένα μπάρμπα» φαίνεται ότι θα πάει να αγοράσει F-35 η Ελλάδα και το πιο απίθανο είναι ότι το διαφημίζει κιόλας!!!  ΓΕΕΘΑ διαδίδει την τεράστια επιτυχία του Α/ΓΕΕΘΑ να πείσει ότι δεν χρειάζονται βιομηχανικές επιστροφές για την αγορά μαμούθ των F-35 εκτιμώντας ότι ακόμη και τα απαραίτητα έργα υποδομών που χρειάζονται για τα αεροσκάφη F-35 μπορούν να γίνουν με άλλα μέσα. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα αγοράζει πανάκριβο οπλικό σύστημα και για να παρουσιαστεί φθηνότερο στους φορολογούμενους «κόβουν» ότι χρειάζεται για να χρησιμοποιηθεί!!! Κάπως έτσι φθάσαμε σε αεροσκάφη που δεν πετούν, υποβρύχια που δεν έχουν τορπίλες και άρματα μάχης χωρίς πυρομαχικά. Αυτά έγιναν στο παρελθόν αλλά φαίνεται ότι στο ΓΕΕΘΑ δεν τα έχουν αντιληφθεί! Για να πείσουν λοιπόν ότι ενδιαφέρονται για το κοινό ταμείο λένε ότι η πρώτη δόση για τα F-35 θα είναι μόνο 350 εκατομμύρια δολάρια και το κατάφεραν αυτό επειδή …έκοψαν τις βιομηχανικές επιστροφές!

Μετά από τις εκλογές η κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει μια πρόσθεση για το θα πρέπει να πληρώσουμε, γιατί τα εκατομμύρια δεν είναι στραγάλια. Ακούμε πολλά και διάφορα: 280 εκατομμύρια για υποδομές στη Σούδα ,πάνω από 100 εκατομμύρια για «ναύσταθμο» στον Αλμυρό και άλλα πολλά. Η άμυνα πρέπει να πληρώνεται. Αλλά στην Ελλάδα ,για λόγους που δεν χρειάζονται εξήγηση, κάθε ευρώ και δολάριο που δαπανάται πρέπει να δικαιολογείται με επάρκεια.

Για να επανέλθουμε στο F-35. Η Αθήνα αναμένει το πράσινο φως από τις ΗΠΑ και στο μεταξύ όσοι βγαίνουν δημόσια και στηρίζουν την επιλογή του F-35 δεν απαντούν σε πολύ σοβαρά ζητήματα που έχουν τεθεί από ειδικούς για το αν μας κάνει ή δεν μας κάνει το αεροπλάνο. Κρίσιμο το ερώτημα για να μείνει αναπάντητο ή να απαντηθεί στην πράξη…

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software