x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τουρκία: Δημοσιογράφος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από σωματοφύλακες δημάρχου

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τουρκία: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην Τουρκία, με θύμα τον δημοσιογράφο Σινάν Αϊγκιούλ

Άγρια ξυλοκόπησαν σωματοφύλακες δημάρχου της ανατολικής Τουρκίας τον δημοσιογράφο Σινάν Αϊγκιούλ, οι οποίοι τον απείλησαν μάλιστα ότι αν ξαναγράψει για τον δήμαρχο θα πεθάνει.

Το πρωτοφανές περιστατικό βίας έκανε γνωστό ο ίδιος ο Αϊγκούλ με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέροντας ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού για όσα έγραφε για τον δήμαρχο.

«Οι άνθρωποι που μου επιτέθηκαν, με χτύπησαν από πίσω στο κεφάλι, βρίζοντας και απειλώντας ‘αν ξαναγράψεις για τον δήμαρχο, θα πεθάνεις’. Με μεταφέρουν στο νοσοκομείο», ανέφερε.

 
 

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο ένας από τους σωματοφύλακες και ένας αστυνομικός που εργάζεται στο δήμο συνελήφθησαν, ενώ ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Πάντως ο δήμαρχος σε ανάρτησή του καταδίκασε το περιστατικό, ενώ υποσχέθηκε να επισκεφτεί τον δημοσιογράφο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο.

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ  Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΕΡΤΙΔΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}



e-genius.gr ...intelligent web software