x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πάνω από 25.000 οι νεκροί στη Γάζα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ξεπέρασαν στους 25.000 οι νεκροί Παλαιστίνιοι από το ανελέητο σφυροκόπημα του ισραηλινού στρατού από αέρος και ξηράς στη Λωρίδα της Γάζας που συνεχίζεται για τέταρτο μήνα, με τους βομβαρδισμούς να συνεχίζονται με επίκεντρο την περιοχή της Khan Younes, και τα νοσοκομεία Nasser και Amal.
Την ίδια στιγμή ενισχύεται ο κίνδυνος ευρύτερης περιφερειακής ανάφλεξης, λόγω των πυραυλικών επιθέσεων που εξαπολύει το Ισραήλ μέσα στα εδάφη της Συρίας και του Λιβάνου και των επιθέσεων που εξαπολύουν οι αντάρτες Houthi της Υεμένης κατά πλοίων που συνδέονται με τα συμφέροντα του Ισραήλ και των υποστηρικτών του στην Ερυθρά Θάλασσα αλλά και τις επιθέσεις που εξαπολύουν οι φιλοϊρανικές ομάδες του Ιράκ κατά αμερικανικών βάσεων.
Το Ιράν απειλεί με αντίποινα το Ισραήλ για την αεροπορική επιδρομή που το τελευταίο εξαπέλυσε στη Δαμασκό βάζοντας στο στόχαστρο κτίριο που χρησιμοποιούσαν οι Φρουροί της Επανάστασης στην οποία σκοτώθηκαν 5 Ιρανοί στρατιωτικοί σύμβουλοι ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται να κλιμακώσει τον πόλεμο στον Λίβανο σε 10 μέρες.

Βομβαρδισμοί και οδομαχίες στη Khan Younes, επίκεντρο τα νοσοκομεία Nasser και Amal

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι βομβαρδισμοί από αεροσκάφη και το πυροβολικό του Ισραήλ, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, ιδίως γύρω από τα νοσοκομεία Nasser και Amal, στην πόλη Khan Younes, όπου έχει αναπτυχθεί το μεγαλύτερο μέρος των ισραηλινών χερσαίων δυνάμεων τις τελευταίες εβδομάδες.
Δεκάδες πτώματα «παραμένουν ακόμα κάτω τα συντρίμια», αναφέρει το Al Jazeera.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου, ο ισραηλινός στρατός ξανάρχισε επιχειρήσεις γύρω από τον καταυλισμό προσφύγων Jabaliya, όπου τις προηγούμενες τέσσερις μέρες μαχητές της Hamas είχαν στήσει ανταρτοπόλεμο. 

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software