x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αγία Παρασκευή: Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση στον 14χρονο – Οι δράστες απείλησαν περαστικό που προσπάθησε να βοηθήσει

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ένα νέο στοιχείο που δείχνει τη βιαιότητα των τριών ατόμων που επιτέθηκαν σε 14χρονο στην Αγία Παρασκευή παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής η μητέρα του αγοριού.

Όπως είπε, κατά τη διάρκεια της επίθεσης την Τρίτη όταν ένα ζευγάρι πέρασε κοντά από το παιδί της και εκείνο προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια, οι τρεις δράστες του είπαν «μην τολμήσεις να μιλήσεις θα σε μαχαιρώσουμε με σουγιά».

«Το παιδί είναι σε τεράστιο σοκ, πονάει έχει πονοκεφάλους, δεν θέλει να βγει από το σπίτι, σκέφετεται με τρόμο τη Δευτέρα που θα πάει στο σχολείο γιατί το ένα από τα τρία παιδιά είναι στο σχολείο του. Το παιδί γνωρίζει μόνο τον έναν, πονάει, δεν μπορεί να κοιμηθεί, είναι ραγισμένη η μύτη του και από Δευτέρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το σχολικό περιβάλλον καθώς το βίντεο έχει “ταξιδέψει”» πρόσθεσε η μητέρα του 14χρονου. Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι το βίντεο έχει πάει και σε άλλα παιδιά από το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο πηγαίνει ο γιος της μαζί με έναν από τους δράστες και το οποίο «έχει ενημερωθεί και θα λάβει τα μέτρα του».

Περιγράφοντας, δε, τη στιγμή που το παιδί της επέστρεψε στο σπίτι μετά την επίθεση είπε ότι «μπήκε ξυπόλυτο, ματωμένο και μου είπε “μαμά με χτύπησαν”». Σύμφωνα με την ίδια «αφού τον άφησαν του είπαν “μην τολμήσεις να πεις έχουμε όπλο και θα περιποιηθούμε και εσένα και τους γονείς σου”»

Όπως είπε «την ώρα που ήμασταν στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής έστειλαν στο παιδί το βίντεο γράφοντας αν του άρεσε αυτές που έφαγε, του έστειλαν και την επόμενη ημέρα και το βράδυ της ημέρας που κάναμε τη μήνυση επικοινώνησαν με τον σύζυγό μου, το ένα από τα παιδιά, και τον απείλησαν ότι έχουν όπλο και θα τον κανονίσουν με 50 άτομα παρέα».

«Να αγαπάτε και να προσέχετε τα παιδιά σας» έκλεισε την συνέντευξη που παραχώρησε η μητέρα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software