x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΣΟΚ στο Βέλγιο – Την πλάκωσε Χριστουγεννιάτικο δέντρο

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Mία γυναίκα 63 ετών έχασε τη ζωή της όταν Χριστουγεννιάτικο δέντρο έπεσε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων σε εορταστική αγορά της Φλάνδρας. Στο βίντεο, που μεταδίδουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης και κάνει τον γύρο του κόσμου, το έλατο των 20 μέτρων φαίνεται να παρασύρεται από τον αέρα. Η 63χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά της. Ακόμη τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Το δέντρο έπεσε αρχικά πάνω σε τρία άτομα το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν το τεράστιο, εορταστικά στολισμένο δέντρο δεν ήταν καλά ασφαλισμένο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το VRT αναφέρει ότι αμέσως μετά το ατύχημα στη χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης Όντενάρντ στην Ανατολική Φλάνδρα, περίπου είκοσι άτομα σήκωσαν το δέντρο και απελευθέρωσαν δύο από τα θύματα. Το τρίτο άτομο ανασύρθηκε στη συνέχεια από μέλη των σωστικών συνεργείων.

«Δυστυχώς ένα από τα θύματα πέθανε», είπε ο δήμαρχος της πόλης Μαρνίκ ντε Μελεμέστερ στο βελγικό τηλεοπτικό κανάλι RTL. Διευκρινίζεται ότι αιτία της πτώσης του ελάτου ήταν μια ισχυρή ριπή ανέμου. Μετά το περιστατικό, οι τοπικές αρχές έκλεισαν την πρωτοχρονιάτικη έκθεση και ξεκίνησαν έρευνα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software