x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

myΘέρμανση: Βήμα – βήμα πώς θα κάνετε την αίτηση για το επίδομα θέρμανσης

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Πρεμιέρα» έκανε εχθές η πλατρφόρμα myΘέρμανση για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης,επιδόματος θέρμανσης, σύμφωνα με την ΑΑΔΕ.

Από την πλατφόρμα myΘέρμανση μπορείτε να επιλέξετε αν θα υποβάλετε αίτηση για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης, ή αν θα δηλώσετε τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας.

Βήμα – βήμα η διαδικασία της αίτησης
Να επιλεγεί το είδος του ακινήτου (μονοκατοικία ή πολυκατοικία)
Να επιλεγεί αν ο αιτών είναι ο ένοικος ή ο ιδιοκτήτης. Σε περίπτωση ενοίκου, απαιτείται το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη
Να επιλεγεί το είδος του καυσίμου που θα χρησιμοποιηθεί φέτος.
Να συμπληρωθεί (σωστά) ο αριθμός της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος που αντιστοιχεί στο ακίνητο. Ο ίδιος αριθμός πρέπει να δοθεί σωστά και στον έμπορο καυσίμων προκειμένου να γίνει η διασταύρωση και η καταβολή του επιδόματος.

Να επιλεγεί ο οικισμός. Ειδικά φέτος, έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία μετά την απόφαση να προσαυξάνεται κατά 25% το επίδομα σε όλες τις περιοχές με συντελεστή υπολογισμού του επιδόματος πάνω από 1. Πρόκειται ουσιαστικά για 1545 περιοχές σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, κυρίως ορεινές. Επίσης, είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με πέρυσι οι περιοχές που επιτρέπεται κάποιος να επιδοτηθεί και για τα ξύλα καθώς διευρύνθηκε το κριτήριο του πληθυσμού.
Να συμπληρωθούν τα τετραγωνικά της κατοικίας και
Το σπουδαιότερο: να αναγραφεί ο αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN) προκειμένου να γίνει η πληρωμή του ποσού.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software