x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αρκαδία: Κατέληξε ο 47χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ που έπαθε ανακοπή και παραλίγο να ρίξει το λεωφορείο σε γκρεμό

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Κατέληξε τελικά ο οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ που έπαθε ανακοπή καρδιάς πάνω στο τιμόνι το βράδυ της Κυριακής στην Αρκαδία.

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε χθες λίγο πριν τις 9 το βράδυ με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Λουτρά Ηραίας – Τρίπολη.

Σύμφωνα με τα Λαγκαδινά Νέα, το λεωφορείο μετά από αδιαθεσία του οδηγού εξετράπη από την πορεία του με αποτέλεσμα να κρεμαστεί στο γκρεμό. Μέσα στο λεωφορείο υπήρχε μία κοπέλα επιβάτης, η οποία κατάφερε να βγει από την πίσω πόρτα και παρά το σοκ της είναι καλά στην υγεία της.

Αντίθετα ο 47χρονος οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Δημητσάνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο οδηγός όταν ένιωσε αδιαθεσία έκανε στην άκρη του δρόμου το λεωφορείο ανάμεσα σε Λευκοχώρι και Λαγκάδια και κατέβηκε για λίγα λεπτά, όμως όπως αναφέρει το arcadiaportal ανεβαίνοντας ξανά στην θέση του και βάζοντας μπροστά το όχημα έχασε τις αισθήσεις του με το λεωφορείο να κυλά προς τον γκρεμό και να σταματά στο χείλος του.

Στο σημείο εκτός από τα 4 οχήματα και τους 14 άνδρες της πυροσβεστικής, την αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφτασε και ο Δήμαρχος Γορτυνίας Κούλης Ευστάθιος.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software