x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αναστάσιος Ναθαναηλίδης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Νέστου

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Γνωστός στον εθνικό χώρο ο Αναστάσιος Ναθαναηλίδης από τις δύο επιτυχημένες του θητείες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δοκιμάζεται πλέον ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος το δήμο Νέστου.

Η επίσημη ανακοίνωσή του

Η Δημοκρατία μας και το Σύνταγμα διασφαλίζουν για κάθε Έλληνα πολίτη το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

Στα πλαίσια των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών που θα διεξαχθούν στην χώρα μας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, αποφάσισα –μετά από ώριμη σκέψη- να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου και να ζητήσω την ανανέωση της εμπιστοσύνης που δείχνουν στο πρόσωπό μου όλα τα χρόνια, από τότε που αποφάσισα να μετέχω στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Αυτή τη φορά, θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του καταξιωμένου Δημάρχου κ. Σάββα Μιχαηλίδη.

Μαζί με ενεργούς και ικανούς συνδημότες/τισσες μου θα προσπαθήσω να συμβάλω με όλες τις δυνάμεις μου στην επίτευξη του μεγάλου έργου που ξεκίνησε και συνεχίζει να υλοποιεί ο Δήμαρχος μας.

Έχοντας υπηρετήσει εννέα (9) χρόνια ως Περιφερειακός Σύμβουλος, απέκτησα πολλές και σημαντικές εμπειρίες στην αυτοδιοίκηση.

Κάτι  που σίγουρα θα φανεί χρήσιμο και ωφέλιμο για τον τόπο μας, αν η ετυμηγορία σας με αναδείξει Δημοτικό Σύμβουλο.

Με το χέρι στην καρδιά σας διαβεβαιώ  ότι, με εφόδια την ΑΓΑΠΗ για τον τόπο μας και τις σημαντικές εμπειρίες ως περιφερειακός Σύμβουλος και κυρίως  την απεριόριστη διάθεση να ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ και να προσφέρω στον ευλογημένο τόπο μας , θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΜΘ

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software