x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό από την ανακοίνωση Η. Κασιδιάρη για κάθοδο στις εκλογές

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε υπόμνημα στο Α1 Τμήμα του Άρειου Πάγου σχετικά με την προσπάθεια καθόδου στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, του προφυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη.

Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του κινείται στις γνωστές γραμμές των «μορφωμάτων», της «υπονόμευσης της Δημοκρατίας» και των «νεοναζί εγκληματιών.»

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Χαριλάου Τρικούπη

«το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, πάντα στην πρωτοπορία των αγώνων για τη δημοκρατία και τους θεσμούς δεν θα επιτρέψει σε ένα εγκληματικό μόρφωμα μετά την υπονόμευση της Δημοκρατίας μας να επιδοθεί στην κοροϊδία και τον εξευτελισμό των θεσμών της με το τέχνασμα του συνδυασμού ανεξαρτήτων υποψηφίων που μόνο σκοπό έχει την καταστρατήγηση της σχετικής διάταξης».

« Η περιφρούρηση της συνταγματικής τάξης και της δημοκρατίας μας ήταν το πρωταρχικό μέλημά μας σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή. Για αυτό σε όλες τους τις προσπάθειες οι νεοναζί εγκληματίες θα βρίσκουν απέναντι τη συγκροτημένη και τεκμηριωμένη απάντηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Υπενθυμίζεται ότι Ηλίας Κασιδιάρης στις 2 Ιουνίου έκανε πράξη τη δήλωσή του για κάθοδο συνασπισμού ανεξάρτητων υποψηφίων στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, καθώς κατέθεσε στον Άρειο Πάγο τη σχετική δήλωση.

Με την κίνησή του αυτή βάζει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό καθώς πριν τον αποκλεισμό του κόμματός του από τον Άρειο Πάγο για τις πρώτες εκλογές της 21 Μαΐου, με βάση τις εκλογικές εκτιμήσεις κατέγραφε ένα ποσοστό της τάξης του 5%.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software