x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Ρωσία ανακοίνωσε εκπαίδευση σε τακτικούς πυρηνικούς πυραύλους σε στρατιωτικούς της Λευκορωσίας

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι έχουν εκπαιδεύσει στρατιώτες από τη σύμμαχο χώρα, τη Λευκορωσία, στη χρήση τακτικών πυρηνικών πυραύλων, πριν από τη σχεδιαζόμενη εγκατάστασή τους στη γειτονική τους χώρα.

 

Οι Λευκορώσοι στρατιώτες επέδειξαν καλά αποτελέσματα, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Το υπουργείο έδωσε επίσης στη δημοσιότητα ένα βίντεο που ισχυρίζεται ότι δείχνει την εκπαίδευση σ’ ένα κέντρο εκπαίδευσης στο νότιο τμήμα της Λευκορωσίας. Στο βίντεο μπορεί να δει κανείς ένα σύστημα πυραύλων τύπου Iskander-M. Οι πύραυλοι μπορούν να φέρουν τόσο συμβατική γόμωση όπως επίσης και πυρηνικές κεφαλές.

 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπερασπίστηκε την τοποθέτηση πυρηνικών πυραύλων στη Λευκορωσία ως απάντηση στην επέκταση του ΝΑΤΟ, το οποίο πρόσφατα δέχθηκε τη Φινλανδία ως το 31ο μέλος της στρατιωτικής συμμαχίας.

 
 

Σύμφωνα με πηγές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, η εκπαίδευση στα όπλα έχει ξεκινήσει από τις 3 Απριλίου, βάσει της ανακοίνωσης του Πούτιν. Οι Λευκορώσοι στρατιώτες μελέτησαν λεπτομερώς τα ζητήματα αποθήκευσης και της χρήσης των εκρηκτικών μηχανισμών για τους πυραύλους. Έγινε επίσης δοκιμαστική εκτόξευση ενός πυραύλου, όπως φαίνεται στο βίντεο.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software