x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Νέα μελέτη-κόλαφος για τις παρενέργειες των σκευασμάτων mRNA στα παιδιά!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ένα στα 500 παιδιά κάτω των πέντε ετών που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer mRNA Covid νοσηλεύτηκε με τραυματισμό από το εμβόλιο και ένα στα 200 είχε συμπτώματα που συνεχίζονταν για εβδομάδες ή μήνες μετά, σύμφωνα με μια μελέτη.

Η μελέτη που δημοσιεύθηκε στο JAMA περιελάμβανε 7.806 παιδιά ηλικίας πέντε ετών και κάτω, τα οποία παρακολουθήθηκαν κατά μέσο όρο 91,4 ημέρες μετά τον πρώτο τους εμβολιασμό Pfizer. Ήταν μια αναδρομική μελέτη κοόρτης που έγινε ως επικυρωμένη διαδικτυακή έρευνα (ποσοστό απόκρισης 41,1%) την άνοιξη του 2022, η οποία περιελάμβανε γονείς ή φροντιστές που κατέγραψαν παιδιά για εμβολιασμό SARS-CoV-2 σε εγκαταστάσεις εξωτερικών ασθενών στη Γερμανία. Σύγκρινε τις ανεπιθύμητες ενέργειες με αυτές των ίδιων παιδιών με άλλους εμβολιασμούς προκειμένου να ελεγχθεί η υπερβολική αναφορά.

Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα συμπτώματα που αναφέρθηκαν μετά τον εμβολιασμό Pfizer ήταν «συγκρίσιμα συνολικά» με αυτά για άλλα εμβόλια. Ας δούμε.

Οποιαδήποτε συμπτώματα: 62% υψηλότερα
Μυοσκελετικά (μύες και οστά) συμπτώματα: 155% υψηλότερα
Δερματολογικά (δερματικά) συμπτώματα: 118% υψηλότερα
Ωτορινολαρυγγολογικά συμπτώματα (αυτιά, μύτη και λαιμός): 537% υψηλότερα
Καρδιαγγειακά (καρδιά κ.λπ.): 36% υψηλότερα
Γαστρεντερικό (στομάχι κ.λπ.): 54% υψηλότερο

 

Τα ονομάζει «μετρίως ανυψωμένα». (Σημειώστε ότι δεν είναι όλα στατιστικά σημαντικά και ορισμένα διαστήματα εμπιστοσύνης είναι μεγάλα, δείτε παρακάτω.)
Στο 0,5% των παιδιών (40 από τα 7.806) τα συμπτώματα ήταν «επί του παρόντος συνεχιζόμενα και επομένως άγνωστης σημασίας». Αυτό είναι σε μια μελέτη με περίοδο παρακολούθησης 2-4 μηνών. Αυτό σημαίνει ότι το 0,5% των παιδιών είχε μια ανεπιθύμητη ενέργεια που διήρκεσε για εβδομάδες ή μήνες. Σε δύο περιπτώσεις (0,03%), τα συμπτώματα επιβεβαιώθηκε ότι διήρκεσαν περισσότερο από 90 ημέρες.

Δέκα παιδιά νοσηλεύτηκαν με αναφερόμενες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες (SAE), σε σύγκριση με μηδέν με τα άλλα εμβόλια. Αυτό αναφέρεται ως 0,1%, καθώς είναι από 7.806. Ωστόσο, η μελέτη αναφέρει επίσης ότι δεν αναφέρθηκαν νοσηλεία για παιδιά στα οποία χορηγήθηκε η χαμηλή δόση των 3 μg. Δεδομένου ότι μας λέει επίσης ότι 6.033 παιδιά έλαβαν τουλάχιστον μία δόση άνω των 3 μg (ή άγνωστη δόση), το ποσοστό στη σχετική κοόρτη είναι πιο κοντά στο 0,2%, ή περίπου ένα στα 500.

Τέσσερις από τις εισαγωγές ήταν για καρδιαγγειακή βλάβη. ένα παιδί νοσηλεύτηκε μετά τις δύο δόσεις για αυτόν τον λόγο. Τέσσερα ήταν πνευμονικά (πνεύμονες). Τα συμπτώματα των νοσηλευόμενων παιδιών διήρκεσαν κατά μέσο όρο 12,2 ημέρες και το πολύ 60 ημέρες. Κανένας δεν ανέφερε διάγνωση μυοκαρδίτιδας. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν θάνατοι σε αυτό το σχετικά μικρό δείγμα.

Το ποσοστό θνησιμότητας σε ηλικία κάτω των 20 ετών έχει αποδειχθεί ότι είναι 0,0003%. Το ποσοστό για τα κάτω των πέντε ετών θα είναι ακόμη χαμηλότερο. Αλλά ακόμα κι αν υποθέσουμε μη ρεαλιστικά ότι αυτό είναι το ποσοστό θνησιμότητας για τα κάτω των πέντε ετών και τα εμβόλια το μειώνουν στο μηδέν, αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον 500 παιδιά νοσηλεύονται για κάθε ζωή που σώζουν τα εμβόλια. Στην πραγματικότητα η αναλογία θα είναι πολύ χειρότερη από αυτό.

 

Ωστόσο, η ΕΕ μόλις ενέκρινε το έμβολο για αυτήν την ηλικιακή ομάδα και οι ΗΠΑ το προσθέτουν στο πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας. Παραφροσύνη.

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ  Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΕΡΤΙΔΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}



e-genius.gr ...intelligent web software