x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Το «χαβά» του ο Θ.Βασιλακόπουλος: «Τεράστιο λάθος να επανέλθουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Ο ανεμβολίαστος δεν είχε την ευθυκρισία να αναλύσει σωστά τα επιστημονικά δεδομένα»

Το «χαβά» του συνεχίζει ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Εντατικής θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθώς το πρωί της Κυριακής, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε πως είναι «τεράστιο λάθος να επανέλθουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί».

Και όλα αυτά, την ώρα που τα νοσοκομεία της χώρας είναι υποστελεχωμένα, και δεκάδες χειρουργεία ακυρώνονται βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών!

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως χιλιάδες υγειονομικοί της χώρας (γιατροί, νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό), βρίσκονται εκτός των καθηκόντων τους από πέρυσι το Σεπτέμβριο, όταν και βγήκαν σε αναστολή εργασίας, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας, καθώς δεν δέχθηκαν να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό.
Ειδικότερα, ο κ.Βασιλακόπουλος, σχετικά με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς είπε πως είναι «τεράστιο λάθος να επανέλθουν. Πρώτον ο ανεμβολίαστος υγειονομικός έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κολλήσει και μετά ο ίδιος την νόσο και επίσης ο ανεμβολίαστος δεν είχε την ευθυκρισία να αναλύσει σωστά τα επιστημονικά δεδομένα» κατέληξε.

Παράλληλα, τόνισε πως αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων μετά την καλοκαιρινή σεζόν, συγκεκριμένα αναφέρει «είμαστε στην τρίτη εβδομάδα που βλέπουμε αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα. Μέσα Οκτωβρίου παρατηρούμε αύξηση των κρουσμάτων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη σχεδόν την Ευρώπη».

 

Όπως εξήγησε με την πτώση της θερμοκρασίας αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων και η μεταδοτικότητα και τόνισε την ανάγκη για μία ευρωπαϊκή καμπάνια για την σημασία του εμβολιασμού.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software