Κουράγιο Έλληνες!

nai oxi

Και ξαφνικά, για ακόμη μία φορά οι Έλληνες καλούνται να αποφασίσουν μ’ ένα «ναι» ή μ’ ένα «όχι».

Οι υποστηρικτές του «ναι» φοβούνται μην χαθούν οι θυσίες των προηγούμενων ετών, όπως λένε και τρέμουν, ακούγοντας ότι η Ελλάδα θα μετατραπεί σε Κορέα. Οι υποστηριχτές του «όχι» τονίζουν ότι δεν πάει άλλο, και στην ερώτηση αν φοβούνται λένε ότι είναι συνηθισμένοι πλέον στην ανέχεια και ότι ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται.

Το ατύχημα και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι ούτε οι μεν ούτε οι δε, μπορεί με ακρίβεια να γνωρίζουν τι ακριβώς θα συμβεί, είτε στην μία περίπτωση είτε στην άλλη. Και σ’ αυτό φυσικά δεν φταίνε οι ίδιοι. Δεν είναι θέμα εξυπνάδας, αντίληψης ή άρνησης. Απλά δεν ξέρουν.

Ούτε η ελληνική Κυβέρνηση έχει φροντίσει να διασαφηνίσει τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες ενός ενδεχόμενου «όχι», αλλά ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστήσει σαφές αν μετά από ένα «ναι» θα σταματήσει να βομβαρδίζει με λιτότητα τους ήδη κατακρεουργημένους Έλληνες.

Πρόκειται για δύσκολη απόφαση, πρόκειται για ένα μεγάλο δίλημμα. Η ουσία είναι ότι η χώρα μας πρωταγωνιστεί σ’ ένα πολιτικό παιχνίδι σκοπιμοτήτων.

Ναι μεν δεν τζογάρεις το μέλλον, αλλά αν το ρίσκο αποφέρει θετικό αποτέλεσμα; Κουράγιο σε όλους μας!!!

Χρυσάνθη Ρουμελιώτου 

Διαφημιση

Ενδιαφέρεστε να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας ή στην εφημερίδα μας;Πατήστε Εδώ!

Συνδεθειτε μαζι μας

Επιλέξτε παραπάτω το δίκτυο που σας ενδιαφέρει.

Κατηγοριες

Βρίσκεστε εδώ: Home Προφάσεις εν Αμαρτίαις Ζητάει... κουράγιο από το Θεό ο Πάγκαλος